Bencsik János a Jobbik új budapesti elnöke

2019-01-22 12:29

A Jobbik Budapesti Választmánya hétfőn jelentős többséggel két évre budapesti elnöknek választotta Bencsik János leendő országgyűlési képviselőt. Bencsik 2009 óta vesz részt a párt fővárosi munkájában: 2010-2015 között az erzsébetvárosi alapszervezet alelnöke, 2015-től pedig pesterzsébeti vezetője, választókerületi elnöke és országgyűlési képviselőjelöltje volt.

Programadó beszédében az új elnök erőt és egységet ígért, valamint mozgalmi alapokon nyugvó valódi ellenállásra és látványos utcai megmozdulásokra buzdított. Bencsik János a szakterületéhez tartozó nemzetpolitika mellett Budapest hangsúlyos parlamenti képviseletét vállalta fel a küldöttek előtt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Háromszáz hektárig fizetné ki a gazdálkodóknak a földek után igényelhető területalapú támogatást a Jobbik.
A Jobbik nem szeretné, ha a tiszaújvárosi beruházáshoz hasonlóan vendégmunkásokat telepítenének be a Budapest alatti szénhidrogénmezők kitermeléséhez.

2019 augusztus