Biztonságos Európát, szabad Magyarországot!

2018-12-04 13:49

A Jobbik célja egy igazságos, szolidáris, keresztény értékeken alapuló Európai Unió, valamint egy szabad, szociális és versenyképes Magyarország! Ha nem akarjuk, hogy Európa összeomoljon, vissza kell térítenünk az uniót az alapító atyák céljaihoz. Biztonságos és kiszámítható mindennapokat szeretnénk minden magyarnak, éljen akár Magyarországon, Nyugat-Európában vagy éppen az elszakított területeken. Erős és sikeres Európai Uniót szeretnénk látni, benne egy ugyanilyen Magyarországgal! Ezt csak egy olyan kormánnyal lehet elérni, amely nem szűkíti folyamatosan az emberek szabadságát és nem alapozza az állami szintű korrupcióra - erkölcsi normákat is semmibe véve - a rendszerét. A Jobbik hatékony és modern válaszokat kínál, az ellenségeskedés helyett pedig a közös cselekvésre helyezi a hangsúlyt a Biztonságos Európát, szabad Magyarországot! címet viselő európai parlamenti választási programjában, amely ide kattintva olvasható.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Szávay István Facebook-bejegyzése.
A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.

2018 december