Híreink

Bombabiztos garanciát a magyar munkavállalóknak!

2018-12-18 18:32
-A +A

A mai, több párt és szakszervezet részvételével zajló kerekasztal-megbeszélésen a Jobbik egyértelművé tette álláspontját. Noha a kormánypárti fejbólintó- és láblógató mamelukok által törvénytelenül megszavazott gyalázatos rabszolgatörvény miatt kirobbant demonstráció-sorozat már nem csak a magyar dolgozók megnyomorítása elleni tiltakozás jegyében zajlik, nagyon fontos, hogy a munkavállalói érdekvédelem ügye se sikkadjon el.

Annak bizonyítására, hogy a pártok nem a saját politikai pecsenyéjük sütögetésének céljából támogatják a megmozdulásokat, egy Munkavállalói Minimumot terjesztettünk elő, melynek elfogadásával az aláírók garantálnák, hogy kormányra kerülve sem feledkeznek meg a most hivatkozási alapként használt munkavállalók nehéz helyzetéről. Az évtizedek óta átvert és kizsigerelt, és most az ellenzéki politikusok által utcára szólított magyar dolgozók sziklaszilárd biztosítékot várnak tőlünk. A minimummal egyetértő szervezetek csatlakozását, módosítási javaslatait csütörtök délig várjuk. Most rajtunk a sor, hogy lépjünk, ne veszítsük el a bizalmat!

Azon túl, hogy az orbáni rendszer 1G, a jövőre vonatkozó alapvetéseket is meg kell tudni fogalmazni. Bízunk benne, hogy csatlakozásukkal a többi politikai erő is hitet tesz amellett, hogy amiként a gazdaság van az emberért, úgy az is igaz, hogy a politikusok vannak az emberekért, és nem fordítva!

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A vasárnapi időközi választáson fog kiderülni, hogy ez az egy egy elleni küzdelem 2022-ben sikeres lehet-e.
Ennél nemzetietlenebb gazdaságpolitikát ritkán látott Magyarország.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
2020 február