Borsodban lopják a Jobbik plakátjait

2018-03-29 20:46

Borsod több településéről is eltűntek a Jobbik plakátjai, erről számolt be a párt képviselőjelöltje és szóvivője Miskolcon.

Lukács Attila, a Jobbik dél-borsodi képviselőjelöltje elmondta, plakátjaikat korábban is rongálták, volt hogy tetten is értek egy egy mezőkövesdi plakátrongálót, és az őt elmenekítő nyékládházi alpolgármestert. Most azonban már nem pusztán rongálják a plakátokat, hanem el is lopják azokat. A politikus példaként Sályt, Csincsét és Harsányt hozta fel, ahonnan minden jobbikos plakát eltűnt. A párt feljelentést tesz az ügyben.

Jakab Péter szóvivő szerint az aktivisták azt csinálják, amit a parlamentben látnak a fideszes politikusoktól. Ha Orbán Viktor olyan szavakat használ a parlamentben, mint "csicska", akkor nem csodálkozzunk, ha a plakátjainkat is ilyen szavakkal fújják össze. Ha azt látják, hogy Orbán és köre lop, az aktivistáik is felhatalmazva érzik magukat, hogy ezt tegyék. Jakab arra kérte a Fidesz politikusait, ne rossz, hanem jó példát mutassanak, gyűlöletkampány helyett álljanak ki a jobbikosokkal képviselőjelölti vitára.

Jobbik Borsod megye

Varga-Damm Andrea szerint a devizahitelesek és az otthonápolók ügye nem várhat őszig.
Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.

2018 július