Bulinegyed-népszavazás: a nép meghallgattatott, a nép döntött

2018-02-19 07:34

Októberben az MSZP, a DK, az LMP, az Együtt és a Párbeszéd képviselői szemrebbenés nélkül záratták volna be éjfélkor a bulinegyed szórakozóhelyeit. Szavazatommal a javaslat nem kapott többséget, javaslatomra az azonnali zárás helyett népszavazás került kiírásra. A VII. kerület lakói ma meghozták döntésüket: nem támogatják a korlátozást.

A nép helyett az önjelölt népvezérek oldalára álló baloldali pártok ismét bebizonyították, eljárt felettük az idő. Nem értik a várost, nem értik azokat a kihívásokat, amelyekkel egy európai nagyvárosnak a 21. században meg kell küzdeniük.

Az éjféli zárást támogatók szavazatai viszont arra figyelmeztetnek: párbeszédre, kompromisszumra és közös cselekvésre törekvő munkával kell a mostaninál lényegesen többet tenni egy hosszútávon is fenntartható megoldásért, ahol a turizmushoz kapcsolódó üzleti érdekek nem a város sok lakójának ellenében, hanem mindenki megelégedésére érvényesülnek.

Stummer János, a Jobbik budapesti elnöke

A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.
Úgy tűnik, a NER hamarosan bekebelezi a még megmaradt kormánykritikus média egyik utolsó bástyáját is.

2018 szeptember