A bűn üldözendő, bárki is kövesse el!

2016-02-11 15:37

Pestszentlőrinc-Pestszentimre Jobbik-alapszervezete folyamatosan követeli a szervezett bűnözői csoportok elleni hatékonyabb fellépést. Határozott véleményünk szerint a lopások, rablások, a kábítószer-terjesztés és az idősek kifosztása a legtöbb esetben nem egy-egy magányos bűnöző cselekménye: maffiaszerű bandák működnek a bűncselekmények különböző válfajaiban. Ezen bandák és tagjaik közötti leszámolás sem ritka.

Újabban ismét egy halálos késelés borzolja az idegeket, amit a XVIII. kerületben követtek el. Lassan oda jutunk, hogy minden hónapra jut egy gyilkosság vagy annak kísérlete nagy forgalmú utcán, kamerával védett területen. Sokan fejezik ki félelmüket, és a gyerekeket nem szívesen engedik már egyedül sehova, még nappal sem.

Határozottan javasoljuk és követeljük, hogy a rendőrség akár titkosszolgálati eszközök igénybevételével is tisztítsa meg kerületünket a kisebb-nagyobb bűnözői bandáktól! Ezt bátran tegye meg akkor is, ha ennek etnikai vonatkozása is felmerül! Ha bizonyos esetekben egy mobiltelefon eltűnésekor milliókat lehet költeni DNS-vizsgálatokra, akkor egy városnyi adófizető polgár is megérdemli a plusz kiadást.

Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi önkormányzati képviselője

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak.

2017 november