Híreink

Cél a bányászat újraindítása

2014-02-03 10:29
-A +A

Bányászatról, munkahelyteremtésről, a Jobbik országos és helyi programjáról beszélt Kepli Lajos, a párt országgyűlési képviselője és képviselőjelöltje szombat este Várpalotán.

A Jó Szerencsét Művelődési Ház termében tartott lakossági fórumra összegyűlt hallgatóságot Máté József, a Jobbik helyi elnöke köszöntötte.

Kepli Lajos ismertette pártja programját, mely a megélhetést, a rendet és az elszámoltatást helyezi előtérbe. Vona Gábor pártelnök szavait felidézve elmondta: „Ha van munka, akkor minden van, ha nincs munka, akkor semmi sincs”

A párt Hét Vezér programja megnevezi azon területeket, melyek segítségével a Jobbik kormányra kerülve beindítaná a gazdaságot, ezzel több százezer új munkahelyet teremtve. A párt az elmúlt 24 év kormányainak munkájával szemben valós megoldásokat kínál a valós problémákra. - hangsúlyozta Kepli, aki kiemelten beszélt a párt bányászati programjáról, mint a várost és környékét érintő egyik legfontosabb munkahelyteremtési lehetőségről.

Az országgyűlési képviselő elmondta, hogy az elmúlt évtizedekben szinte teljesen megszűnt a bányászat Magyarországon, holott még sok kiaknázatlan lehetőséget rejt a föld mélye. A bányászat újraindítása a nagyszámú új munkahely létrejötte mellett elősegíti hazánk energiafüggetlenségét is. - emelte ki.

A közbiztonság rendbetétele az ország minden részén sürgető probléma, mely egyre több magyar állampolgárt érint személyesen is. A rendről a belügyminiszter és államtitkára, Kontrát Károly csak beszél, azonban megoldásokat - a rendőrség tényleges megerősítését és a csendőrség felállítását - kizárólag a Jobbik kínál ezen a területen is - hangzott el a fórumon.

Hozzászólói kérdésre szóba került az Európai Unió is. A Jobbik kormányra kerülve népszavazást kezdeményez, ahol az ország lakossága döntheti el, kívánnak-e továbbra is tagjai maradni a rendszernek, vagy az önálló nemzetállamot választják.

A képviselő a hallgatóság részéről elhangzott tucatnyinál is több kérdésre, felvetésre válaszolva többek között beszélt a nyugdíjak jelenlegi helyzetéről és jövőjéről, az elmúlt 24 év elszámoltatásáról, valamint a pedofilok és nemi erőszakot elkövetők kémiai kasztrálásáról is.

infopalota.hu - jobbik.hu

 

Kapcsolódó cikkek


Energia-nyár ültetvény  - Fotó: agroline.hu
Kihasználják a termőföldet, aztán továbbállnak. Nagyjából ez a lényege a „Land grabbing”-nek, amitől a Jobbik tart.

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember