Híreink

Csak egy gyáva ember fél az igazságtól

2020-07-24 17:34
-A +A

„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk.” 2018 szeptembere óta cseng a fülünkben ez a mondat, melyet Orbán Viktor hazudott az Európai Parlament és a magyar emberek szemébe.

„Ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok.” Ezt is Orbán Viktor mondta, és kivételesen valós intelmek hagyták el a miniszterelnök száját. Ugyanis hiába zeng ódákat Orbán a magyar sajtószabadság példaértékű működéséről – melyet szerinte nyugaton is irigyelhetnek –, a valóság azonban igazi diktatórikus időket idéz fel.

Míg a kormány szócsövévé silányított közmédia közel százmilliárdból hazudhat a magyar emberek millióinak, addig a valós értéket előállító, olykor kormánykritikus médiumokat sorra lehetetlenítik el, zárják be vagy vonják saját irányítás alá. Nem kell messzire mennünk, hogy példákat hozzunk: a korábban kormánykritikus Origo, a Kommentár, a Népszabadság, a Figyelő és a Heti Válasz után most az Index.hu-t kezdték el szépen, lassan, szisztematikusan leépíteni.

A portál főszerkesztőjének példátlan kirúgása előtt is voltak már erre utaló jelek, ez azonban egyértelmű üzenet lehet a több mint húszéves internetes lap jövőjére nézve.

Sajnos afelől ma már senkinek nincs kétsége, hogy az Orbán-kormány legnagyobb ellenségei a tudás és a szabadság. Véleményünk szerint az, amit Fideszék a médiával és az újságírással művelnek önös érdekeik miatt egyszerűen gyáva és gusztustalan.

A Jobbik ezért fontosnak tartja, hogy ma este minél többen találkozzunk az Index székházánál. Mutassuk meg, hogy nem félünk, mutassuk meg, hogy bármilyen alantas eszközhöz is folyamodik a kormány, a magyar népet nem lehet elhallgattatni!

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 augusztus