A Csatár-hegy telektulajdonosai is megérdemlik a 21.századi körülményeket

2017-10-24 08:02

A veszprémi Csatár-hegy évszázadok óta közkedvelt terület, már kétszáz évvel ezelőtt is több száz család lakta. Mára újra számos utcájával, telektulajdonosával és állandó lakóival a megyeszékhely legjelentősebb külterülete. Ugyanakkor a fejlesztési források rendre elkerülik a területet. A tulajdonosok arra panaszkodnak, hogy csak a választások közeledtével érkezik némi murva az utakra. Ám nemcsak a hegy útjai rosszak. Hiába kérték a telektulajdonosok már közel fél évszázada a víz bevezetését, a mai napig nem történt egy kapavágás sem. Ugyancsak gondot jelent a területen gyakorta tapasztalható prostitúció.
2018-tól a Jobbik - kormányon - a külterületen élőkre is oda fog figyelni, képviselőként pedig megfelelő forrásokat fogok arra találni, hogy a fent említett problémák megoldódjanak, a közbiztonság erősítésével pedig a prostitúció is eltűnjön a területről.

dr. Varga-Damm Andrea
országgyűlési képviselőjelölt

A Jobbik javaslata a devizahitelesek válságára nyújtana megoldást, ami a pártelnök elmondása szerint továbbra is az ország egyik legsúlyosabb problémája.

2017 november