Egy normálisan működő országban…

2018-06-15 14:50

Egy normálisan működő országban Semjén Zsolt nem lenne országgyűlési képviselő, miután kiderült, hogy Svédországban olyan milliós értékű luxus vadászatokon vett részt, amit nem Ő fizetett. Egy normálisan működő országban Semjén Zsolttal szemben vizsgálatok sora indult volna el.

1. Vagyonnyilatkozati eljárás, hogy megpróbált-e eltitkolni valamit a vagyonnyilatkozatában.

2. NAV vizsgálat, hogy adóügyi szempontból minden rendben van-e Semjén Zsolt körül.

3. Ügyészségi vizsgálat, hogy történt-e megvesztegetésre, korrupcióra utaló esemény a vadászatokkal kapcsolatosan.

Egy normálisan működő országban, a választópolgárok egy ilyen botrány után megvonták volna a bizalmat Semjén Zsolttól és nem szavaztak volna rá. Semjén Zsolt ma országgyűlési képviselő, az Orbán Viktor vezette kormány miniszterelnök helyettese! Így nyugodtan kiderülhet róla, hogy Kanadában is részt vett ilyen több milliós luxus vadászatokon, amiket valószínűleg nem Ő fizetett.

Nem lesz vizsgálat, nem lesz következmény. Ez a mai magyar valóság!

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Jakab Péter Facebook-bejegyzése.
13 milliárd forintot, amit az Uniótól reméltek ezekhez a beruházásokhoz, magyar költségvetési forrásokból, a magyar adófizetők pénzéből kell fedezni.

2019 február