Előretörésünk megállíthatatlan! – XVIII. kerületi Nemzeti Estek videóval

2014-03-10 08:57

Csütörtökön megtartottuk a jubileumi (tizedik) Nemzeti Estünket, melynek vendége Morvai  Krisztina EP képviselő volt.

Ezúttal a Kondor Béla Közösségi Ház adott otthont a rendezvénynek, hiszen nagy érdeklődésre számítottunk, irodánk pedig mindössze 80 férőhelyes. Este 7 órakor kezdtünk, de már 5 órakor szállingóztak a vendégek, akik hamarosan elfoglalták az összes ülőhelyet. Minden várakozásunkat felülmúlta, ami ezután történt: mire elkezdődött az Est, minden talpalatnyi területet megtöltöttünk pótszékekkel, csak néhány érdeklődőnek kellett állnia. Makai Tibor alelnökünk, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje bemutatta Mozgalmunk Programját, mely három pillérre épül: megélhetés, rend, elszámoltatás. Címe: „KIMONDJUK. MEGOLDJUK. A Jobbik országgyűlési választási programja a nemzet felemelkedéséért”.

DSC_0054

DSC_0038

Az első pillér: a Hét vezér terv, mely bemutatja a munkahely-teremtési és gazdaságfejlesztési koncepciónk hét elemét. A második pillér: a 60 lépés program, mely a hat legfontosabb területet mutatja be, melyet a Jobbik kormányra kerülése után elsőként kíván megvalósítani. A harmadik pillér pedig a választási program, amely a különféle ágazatok helyzetét és a tennivalókat foglalja össze. A jelenlévők hatalmas tapssal fogadták az elhangzottakat, hiszen mindenki várja, hogy eljöjjön a szebb jövő, melynek alapfeltétele a megélhetés, a rend és a tényleges elszámoltatás.

DSC_0147

Morvai Krisztina meglepte a közönséget: nem politikusként, hanem hívő magyar emberként szólt hozzánk. Beszélt az egymás iránti tiszteletről, szeretetről és ezek hiányáról. Jogvédőként számtalan esetben kellett találkoznia megrázó történetekkel, melyeket mindig személyes találkozások alkalmával élt meg. Ha a magyar embereket tisztelő politikusok kerülnek kormányra, mindenkinek javulni fog a helyzete, hiszen tisztelet nélkül nem változhat a rendszer.

Meglepetés-vendégünk Vári-Kovács Péter, magyar színművész és zenész nagyszerű előadásával keretezte Nemzeti Estünket, dalaival nagyon jó hangulatot teremtett a nagyszámú közönség köreiben.

Köszönjük az előadóknak az emlékezetes Estet, a Közösségi Ház vezetőjének és munkatársainak a segítséget!

Találkozunk március 29-én az 5. étel- és ruhaosztásunkon, ahol 10 órától Volner János tart lakossági fórumot.

További képek ide kattintva érhetőek el.

Makai Tibor előadása:

Morvai Krisztina előadása: