Ennyit érnek a fideszesek szemében a budapesti munkavállalók?!

2019-01-23 14:49

A Fővárosi Közgyűlés a mai ülésén tárgyalta volna azt a valamennyi ellenzéki párt részéről közösen benyújtott előterjesztést, amely azt írta volna elő a fővárosi cégek és alvállalkozóik számára, hogy ne alkalmazzák a rabszolgatörvény néven hírhedtté vált jogszabályt.
Egy másik - Jobbik által benyújtott - előterjesztés pedig a 2010-ben meghatározott fővárosi bérpolitikai irányelveken módosított volna oly módon, hogy felemeli az adható fizetés felső határát a két legalsó bérsávban dolgozó személyek számára. Közéjük tartoznak a nem vezető beosztású, speciális szaktudással rendelkező beosztott munkavállalók, valamint a legalacsonyabb szintű vezetők.

A szokásos fideszes arroganciát és a munkavállalók érdekeinek semmibevételét bizonyította a narancsos többség azzal, hogy még csak napirendre venni sem volt hajlandó a fent említett előterjesztéseket.

Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

2019 február