Észak-Korea kéri az orbáni receptet

2017-12-04 07:54

Amilyen a miniszterelnök, olyan a médiája: hazug. A napokban Karcagon Vona Gábor nyugdíjas-rendezvényéről hamisított hírt a 80 milliárd forint közpénzből működő „közmédia”, cigány szavazatok vásárlását vizionálva, amiből az N1TV vágatlan felvétele alapján egyetlen szó nem igaz. Az MTVA – a Jobbik megkérdezése nélkül – mégis leközölte a hazugságot a főműsoridő híradójában.

A Jobbik eddig több mint 80 pert nyert a Fideszes-médiumokkal szemben, amelyek a nap 24 órájában öntik a hazugságok a lakosságra. Lassan Észak-Korea is kérni fogja a receptet, hogyan lehet állami pénzből, az állampárt hazugságaival mosni a társadalom tudatát. A Jobbik éppen ezért egy, a Fidesz szimbólumával ellátott észak-koreai zászlót helyezett el az MTVA székházán, ezzel is emlékeztetve a közmédiánál és valamennyi Fidesz-médiumnál dolgozó újságírót: ha van még bennük alázat a szakma iránt, ne teljesítsék tovább a politikai parancsokat.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elítéli Donald Trump amerikai elnök döntését.
Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását.

2017 december