Ételosztások a XVIII. kerületben

2013-12-23 11:46

Így, karácsony közeledtével egyre inkább megszaporodnak az adakozások, az adakozni vágyó kezek, ami mindenképpen jó, támogatandó dolog. Ez az adakozási láz minden bizonnyal az ünnep jellegének, fő mondanivalójának köszönhető, ami kihozza az emberekből a jót, az együttérzést és a jótékonykodás vágyát. Ez így rendben is van.

Aki a közügyekkel rendszeresen foglalkozik, abban felmerül a gyanú, hogy mostanában valami más is közrejátszik ebben. Olyanok is adakoznak,- nagy hírverés mellett,- akik máskor nem nagyon tüntetik ki magukat ezen a téren. Mi lehet ennek az oka? Hoppá, beugrik a tény, ami a gyanút alapos gyanúvá teszi: választási év elé tekintünk.

Innentől kezdve sorjáznak a kérdések.

Miért pont most tüsténkedik az MSZP és a Fidesz? Nekik eddig többször megadatott a lehetőség, hogy rendezzék, irányítsák hazánk sorsát. Miért volt fontosabb számukra a nemzetközi háttérhatalom kiszolgálása, mint a magyarság sorsa, boldogulása? Miért nyújtottak segédkezet kifosztásunkhoz, aminek következményeként rémisztően növekszik a sorban állók száma, ha valahol egy tál meleg ételt osztanak?

ételosztások

Sajnos itt Pestszentlőrincen, Pestszentimrén is rohamosan nő a szegénység. Miért közpénzből adakoznak most is, miért nem a magánvagyonukból, hiszen közhatalmi álláshalmozásból milliós jövedelmekre tesznek szert. Az MSZP pedig abból az átjátszott állampárti milliárdos vagyonból, amit a mai napig bitorol, mennyit áldozott a szegények javára? Vajon ez az adakozási láz a választások utánra is megmarad?

Őszintén és tiszta szívvel csak a Jobbik állhat a nép, a nemzet elé. Hiszen nem mi tettük tönkre ezt a gyönyörű országot, nem mi játszottuk át idegeneknek kincseit.

Tudatosuljon mindenkiben, hogy mi nem vagyunk kicsik, nem vagyunk szegények, csak ezt szeretnék elhitetni velünk. A Kárpáthaza nem egy jelentéktelen helye a világnak, hanem egy egyedülálló, Isten keze által teremtett hon. Ez számunkra SZENT FÖLD. E haza most megbecstelenítve, nyomorúságba taszítva, szinte némán tűri balsorsát. Ebből kiutat kizárólag a nemzeti radikális Jobbik mutat, amely úton csak a nemzettel együtt lehet elindulni.

A Jobbiknak nem ígéretei vannak, hanem programja! Ígérete csak egy van: ha az irányítás a kezébe kerül, akkor amiért a magyar ember megdolgozik, az itt is marad.

Hazánk becsületét, és önbecsülésünket akár életünk árán is helyre kell állítani. Ahogy Hegedűs Loránt püspök úrtól tanultuk: “Akkor érdemes élni, ha van miért meghalni”.

Mivel a rászorulóknak minden segítségre szükségük van, bíztatunk mindenkit hogy lehetőségéhez mérten adakozzon, segítsen az elesett embereknek. Bízunk benne, hogy a Fidesz és az MSZP a választások elmúltával sem felejtkezik meg erről.

Adjon az Isten szebb jövőt!

Makai Tibor, a Jobbik XVIII. kerületi képviselőjelöltje