Híreink

Ez most egy székely zászlós nap!

2014-11-19 16:08
-A +A

Amikor ma reggel felszólaltam az Országgyűlésben a székely zászló magyar stadionokból való kitiltása ellen (lásd előző bejegyzésemet), még nem értesültem egy ehhez kapcsolódó, talán még felháborítóbb hírről.

Szanyi Tibor, a külhoni magyarságot már korábban is számos alkalommal kéjes örömmel gyalázó szocialista EP-képviselő tegnap este valószínűleg megint erősnek és okosnak érezhette magát, és úgy eshetett neki a Facebookjának, hogy világgá kürtölhesse legújabb gyalázatos bunkóságát! Kiírásában volt pofája ukrán nemzeti színekre hajazó félholdas műizének nevezni a székely zászlót, azt követelve, hogy vegyék le az Országgyűlés épületéről. Ahova egyébként az annak idején a Jobbik felhívására, konkrétan az én javaslatom nyomán került ki.

Szanyi a bejegyzést azóta már leszedte, sokan azzal viccelődnek, hogy szokásához híven biztosan most is "kissé" illuminált állapotban érezte úgy, hogy véleményét ki kell nyilvánítania, de aztán rájött, hogy túl őszinte volt.

Bővebben... 

Kapcsolódó cikkek


Az EP áprilisi plenáris ülésén elfogadták a Szerbia uniós integrációjához vezető úttal kapcsolatos ún.
Sajnálatos módon még Európában is vannak szomorú példái a vallási közösségek elleni erőszaknak és hátrányos megkülönbözt
A Jobbik Magyarországért Mozgalom felvidéki tagjai és szimpatizánsai ellentüntetést szerveztek a Dunaszerdahelyen kampán

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Győrben is arra kéri szimpatizánsait, hogy az ellenzéki együttműködés jelöltjeit támogassák az október 13-ai választáson.
"kamujelöltek" indulhatnak pénzért a Fidesz érdekében a választáson.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 október