Híreink

Falusi közgyűlés Budapesten

2014-09-05 12:46
-A +A

A Fővárosi Közgyűlés szocialista frakciója pártjuk választási eredményeinek javítása érdekében ismételten rendkívüli közgyűlés összehívásával szórakoztatja a budapestieket. A kezdeményezés formája és időzítése Budapesthez méltatlan, jogi értelemben pedig még falusi szinten is aggályos. A pontokba szedett aggódásuk azért is álságos, mert az ötből négy eset közvetlenül hozzájuk köthető súlyos örökség, ugyanakkor károkozásaik enyhítése minden hónapban közgyűlési téma volt.

A fővárosi szocialisták húszéves városvezetés után inkább annak örüljenek, hogy az elszámoltatást a Fidesz nem hajtotta végre a fővárosban sem, így ma is szabadon gyűjtögethetik megtévesztett támogatóik aláírásait hazug ígéreteikkel. A Jobbik minden esetben a város működése és fejlődése érdekében politizált, és konstruktív javaslataival tevőlegesen képviselte az elmúlt négy év során a fővárosiakat, ezért a szeptember 9-re kampánycélból tervezett közgyűlésen nem vesz részt.

Szabó György, a Jobbik fővárosi képviselője

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A Fővárosi Közgyűlés mai ülésére a Jobbik képviselője, Czeglédi János előterjesztést nyújtott be annak kapcsán, hogy a f
Több kormánypárti irányítású önkormányzatban testületi döntés nélkül is kihelyezték a székely zászlót.
A székely zászló összetekerve, műanyag gyorskötözőkkel lefogva, az ablakhoz begyűrve volt beledugva ugyanabba a tartóba,

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 augusztus