Felajánlom egyévi képviselői tiszteletdíjamat

2018-03-20 08:17
Számomra Széchenyi István, a legnagyobb magyar, a legpéldamutatóbb ember, akit a történelemben a nép iránti alázat és a tisztelet jellemzett. Még házasságot is abban a templomban kötöttem, ahol ő fogadott örök hűséget feleségének, ezzel is adózni kívántam emlékének.
Az az életút, amelyet ő megélt, és amellyel segítette hazánk fejlődését, utolérhetetlen. Nagyon boldog vagyok, hogy dr. Steinmetz Ádám képviselőjelölt-társam felajánlotta egy évi képviselői fizetését jótékony célra. Magam is úgy gondolom, hogy nekem is elemi kötelességem az, hogy példaképem nyomán, magam is tegyek népem jobblétéért. Éppen ezért én is felajánlom egy évi nettó országgyűlési képviselői tiszteletdíjamat egy ösztöndíj-program létrehozására. Ebből azok a választókerületemből orvosnak tanuló egyetemisták részesülhetnek majd, akik vállalják, hogy háziorvosi szakvizsgát téve, a körzet hiányzó háziorvosi praxisait töltik majd be. Ezzel is elő kívánom segíteni azt, hogy a választókörzet minden településén legyen háziorvos.

dr. Varga-Damm Andrea

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

2018 október