Felhívás: Tegyünk együtt a XVIII. kerület közbiztonságáért!

2015-12-04 10:36

Pestszentlőrinc-Pestszentimrén is egy jó ideje aggódó közbeszéd tárgya a közbiztonság állapota, hiszen nem csak a súlyos bűncselekményektől tartanak az emberek, hanem az általános nyugalom megzavarására alkalmas garázdaságok és a “társadalmi együttélés szabályait” súlyosan sértő magatartások elszaporodása is nyugtalanítóan hat a lakosságra. Nemrégiben pedig a Havanna-telepen, a nyílt utcán késsel nyakon szúrtak egy itt élőt.

veres_kes_0

2015. december 4-én 17 órától éppen ezért az Üllői út 489. szám alatt lévő Jobbik irodában közbiztonsági fogadóórát tart Makai Tibor önkormányzati képviselő.

Várunk minden, a közösségünk biztonságáért, nyugalmáért mondanivalóval rendelkező, azért tenni akaró polgárt. Kérjük, segítsék képviselőnket, hogy megfelelő, hiteles információkkal és közösségi támogatással léphessen fel, a közösség érdekében.

A Jobbik XVIII. kerületi szervezete

Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak.
Évek óta hangoztatjuk, hogy a Fidesz politikája a szakadék szélére taszítja a magyar közoktatást.

2018 szeptember