Híreink

Feljelentetés kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt

2013-07-13 12:07
-A +A

Feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen Kulcsár Gergely, a Jobbik országgyűlési képviselője annak kapcsán, hogy a július 6-án, szombaton megtartott Pride elnevezésű homoszexuális-vonulásra egyesek kiskorú gyermekeket is kivittek.

A jobbikos honatya a Büntető Törvénykönyvben szereplő kiskorú veszélyeztetése bűntette elkövetése miatt tett feljelentést ismeretlen tettesek ellen. Beadványában leszögezte: az a szülői magatartás, miszerint egy gyermeket a tikkasztó hőségben egy hosszú sétára köteleznek olyan emberek között, akik deviáns, magamutogató módon viselkednek, kimeríti a veszélyeztetés bűntettét.

A képviselő szerint a résztvevők egyedüli mozgatóruga az öncélú magamutogatás, a provokáció és a megbotránkoztatás volt. Facebookon megjelent bejegyzésében hozzátette: a homoszexualitás egy olyan sorscsapás, mellyel normálisan is együtt lehet élni, az így tévőket pedig a társadalom befogadja. Ellenben azokat, akik betegségüket propagálják, már nem.

A törvény így szól:

"A kiskorú nevelésére, felügyeletére vagy gondozására köteles személy – ideértve a szülői felügyeletet gyakorló szülő, illetve gyám élettársát, továbbá a szülői felügyeleti jogától megfosztott szülőt is, ha a kiskorúval közös háztartásban vagy egy lakásban él –, aki e feladatából eredő kötelességét súlyosan megszegi, és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi vagy érzelmi fejlődését veszélyezteti, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

Kulcsár Gergely feljelentéséhez kapcsolódóan alább csatolunk néhány fényképet, valamint kapcsolódó cikkünkben elolvashatják a vonulásról készült beszámolónkat, ahol még több képet is találhatnak.

a

a

a

a

alfahir.hu - jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Amint a Jobbiknak érdemi beleszólása lesz, azonnal betilt mindennemű homoszexuális fesztivált és felvonulást.
A Jobbik tiltakozik a Hit Gyülekezetének gátlástalan akciója ellen, és követeli a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ
Egy kis Heves megyei falu, Andornaktálya jobbikosai idén is elzarándokoltak Csíksomlyóra.

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember