A Fidesz ma megmutatta igazi arcát

2019-05-21 17:34

A Fidesz ma megmutatta igazi arcát: a Jobbik tiltakozására, miszerint a kormány 12 milliárd forintból telepít 3000 török vendégmunkást Tiszaújvárosba azt válaszolták, ha egy bevándorló - legyen akár muszlim - dolgozni jön Magyarországra, vagyis elvenni a magyarok munkáját, akkor jöhet. A német politika is ezt mondta évekkel ezelőtt, mentek is a törökök, és ott is maradtak. Eszerint a Fidesznek mégsem fontos, hogy Magyarország magyar ország maradjon, és az sem, hogy meg kell védeni a keresztény Európát. Értjük. És nem értünk vele egyet. Magyarországnak nem keleti migránsmunkásokra van szüksége, hanem nyugati bérekre, megfizetett magyar dolgozókra. Május 26-án mindenki eldöntheti, kivel ért egyet.

Jakab Péter, a Jobbik frakcióvezető-helyettese

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

2019 június