A Fidesz már Pintér Sándort is migránsok befogadásával vádolja?

2018-03-10 11:44

Ezt a kérdést tette fel Lukács Attila, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, miután a primitív habonyi lejárató propaganda elérte Mezőkövesdet is, azzal a hazugsággal riogatva a lakosságot, hogy a Jobbik majd migránsokat fog a a mezőkövesdi laktanyába költöztetni. Ehhez képest kiderült, a laktanya a Pintér család tulajdona.

Lukács Attila pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, eddig egyetlen párt engedett be migránsokat az országba, a Fidesz: több ezret azért, mert szépen kopogtattak, 20 ezret pedig azért, mert fizettek. Budapesten már lakhatási támogatást is kapnak.

Ezek után Lukács szerint, ha valaki a helyi laktanyába migránsokat akar telepíteni, az a csak a Fidesz lehet. Azért is – tette hozzá – mert a laktanyát jelenleg Pintér Sándor belügyminiszter családja birtokolja. A tulajdonos Immobil 2000 Kft. ügyvezetője Pintér Sándor felesége, a társaság tagjai Pintér Sándor lányai. A Fidesz logikáját követve tehát minden bizonnyal Pintérék már titokban a betelepítést készítik elő.

A Jobbik április 8. után, mind a migránsoktól, mind a tolvaj, hazug politikusoktól meg fogja védeni Magyarországot – szögezte le Lukács Attila.

Jobbik Borsod Megye

A dorogi Jobbik továbbra is legfontosabb feladatának érzi az itt élő magyar emberek képviseletét.
A Jobbik saját sikereként értékeli a letelepedési kötvény konstrukciójának megszüntetését.

2018 június