Híreink

A Fidesz menekül a viták elől

2017-10-11 07:57
-A +A

A Fidesz semmilyen szinten nem hajlandó vitázni a legesélyesebb kihívójával, a Jobbikkal.  

Nemcsak Gulyás Gergely kormánypárti frakcióvezető utasította el, hogy ütköztesse érveit a bevándorlás kérdésében a Jobbik frakcióvezetőjével, hanem az RTL-Klub által szervezett politikai vitát is lemondta a Fidesz. Orbán Viktor fél Vona Gábortól és a Fidesz központilag letiltja politikusait, vagy mondja le azokat az eseményeket, ahol a Jobbikkal szemtől szemben vitázhatna. A fideszes maffia csak az általa behálózott, szatellitellenzékével, a szocialistákkal hajlandó vitába bocsátkozni, amelyet így próbál lélegeztetőgépen tartani.

Orbán Viktor és a Fidesz fél, ezért rombolta szét a sajtószabadságot, ezért korlátozza a szólásszabadságot és építi ki korrupt, önkényuralmi rendszerét az élet minden területén. Fő kihívóját be akarja tiltani, ráuszítja a befolyása alatt tartott ügyészséget, a számvevőszéket, a kormányhivatalokat és hazug pártsajtóját. Ez Orbán Viktor terve, ennek fog megálljt parancsolni a Jobbik 2018-ban. Véget vetünk a maffiakormányzásnak, elszámoltatjuk a felelősöket, helyreállítjuk a jogállami normákat és a ma lábbal tiport szabadságjogokat.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

Ajánlott cikkek

A köztelevízió után a TV2-ről is megállapította tehát a bizottság, hogy megszegte a választási eljárásról szóló törvényt.
Egy mai közvélemény-kutatás igazolja, hogy már a saját szavazóbázisát sem tudja átverni a Fidesz, ha az egészségügyről van szó.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
26
27
28
29
30
31
 
2018 március