A Fidesz tűzijátékkal fogja köszönteni a 150 ezredik migránst

2015-08-06 16:19

Ha a tendenciák folytatódnak, a Fidesz tutyimutyiságának következtében a hazánkba érkező migránsok száma augusztus 20-ra elérheti a 150 ezret is. A Jobbik már évekkel ezelőtt felhívta a figyelmet az akkor még csak veszélyként leselkedő migránscunamira, de a Fidesz politikusai ügyet sem vetettek rá, semmit nem tettek a veszély megelőzése érdekében.

Ma már a Fidesz mást mond és mást cselekszik. Orbán Viktor azt mondja, be kell zárni a táborokat, majd az általa jegyzett kormányrendelet révén Martonfán és Sormáson a helyiek tiltakozása ellenére két újabbat nyit. A Fidesz azt mondja, lakott területen kívülre kell helyezni a táborokat, majd bejelentik, hogy Budapest legforgalmasabb részén, a főváros szívében „tranzitállomás” álnéven újabbakat létesít.

A Jobbik úgy véli, Magyarország csak a politikai, vallási okból üldözötteknek nyújtson menedéket. Ezért követeljük, hogy a kormányzat függessze fel a Dublin III. egyezményt mindaddig, amíg a nyugati hatalmak – élükön az Amerikai Egyesült Államokkal – nem finanszírozzák a hazánkra zúduló költségeket és beleszólnak határvédelmünkbe.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője

jobbik.hu

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

2019 június