Híreink

A Fideszből kiábrándult polgármesterekre is számít a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Jobbik

2020-08-07 12:24
-A +A
Ifj. Földi István, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke a múlt hétvégén megtartott, 5. számú választókerületi ülés után történelminek nevezte az eseményt, mivel több mint százan vettek részt azon, többek között az Országgyűlés alelnöke, Brenner Koloman, és több, a térséget érintő kérdésről is döntöttek.
 
A Jobbik politikusa hangsúlyozta, hogy a rémhírterjesztésekkel ellentétben, pártja megtartotta stabilitását, amelynek legfőbb oka, hogy a választókerületben lévő szervezetek és azok elnökei, valamint a tagok megmaradtak a Jobbik mellett, továbbra is azt a politikai szervezetet támogatják, amelyről a korábbi választások eredményei alapján elmondható, hogy a legerősebb ellenzéki pártként szerepelt.
 

Stabil jövőképet adnak a választóknak

 
Szervezettségéből, tagjainak létszámából, támogatottságából nem veszített, így a Jobbik a Mátészalka-központú választókörzetben továbbra is tartja ezt a pozícióját. 
 
Ifj. Földi István megjegyezte,
 
“általában az szokott kiabálni, akinek ég a háza és az önmagukat kinevező kiskirályokról előbb le szoktak hullani a koronák, mint azt gondolnák. De nem is ők a valódi ellenfeleink, ez a választókerület azt tűzte ki, hogy a következő választási időszakra még nagyobb erővel és felkészültséggel fog harcba szállni.”
 

A Fideszből kiábrándult polgármesterekre is számítanak a harcban

A magyar néppárt képviselője szerint a választókörzetben lévő 25 alapszervezet a több mint száz főt számláló tagsággal és szimpatizánssal együtt, közösen elindultak az úton, ami ugyan nagyon nehéz lesz,
 
de ennek már nemcsak jobbikosok, hanem a Fideszből kiábrándult polgármesterek is tagjai lesznek, azok, akik nem tűrik a helyi önkényuralmat és nem hajlandóak tovább asszisztálni ahhoz, ami a választókörzetben működik.
 
Kiemelte, a Jobbik mindenkit hív és vár, akik harcolni kívánnak a Fidesz ellen, illetve azért, hogy a méltánytalanságoknak végre vége lehessen. Ifj. Földi szerint rengeteg tisztességes magyar emberek van a körzetben, akiket a Jobbik képviselni akar és stabil jövőképet biztosítani számukra, mivel ezek az emberek megérdemlik, hogy olyan bérezésük legyen, mint Nyugat-Magyarországon, illetve azt is, hogy olyan juttatásokban részesülhessenek, amelyek segítenek nekik az előrelépésben. 
 

Nem akarnak a szatellitpártokkal foglalkozni

A Jobbikos politikus kiemelte, természetesen részt vesznek a politikai csatákban, de nem fognak a fideszes szatellit pártokkal foglalkozni, hanem azért dolgoznak, hogy a Fidesz tisztességes kihívója lehessen a Jobbik. Mint elmondta, kemény határozatokat hoztak az ülésen, aminek értelmében Mátészalkán, a megye legnagyobb városában ismét lesz pártjának választókerületi képviselői irodája, ahová bármikor bemehetnek és tájékozódhatnak a választópolgárok, szimpatizánsok.
 
Hozzátette, a szervezeti üléseket nyilvánossá fogják tenni, ahová várják az új tagokat, emellett a 2022-es választásokra már most megkezdődik a munkát azokon a településeken is, ahol eddig nem sikerült még alapszervezeteket alakítani.
 

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember