A fideszes korrupció Magyarország rákfenéje

2018-02-14 14:12

A rendszerszintű korrupciót mi sem bizonyítja jobban, minthogy minden napra jut egy fideszes képviselőhöz, rokonhoz vagy haverhoz köthető korrupciós-botrány. A Jobbik elkötelezett abban, hogy április nyolcadika után az egész országot átszövő Fidesz-korrupció ellen minél gyorsabban és hatékonyabban fellépjen. Ennek érdekében egy korrupcióellenes ügyészséget fogunk felállítani, amellyel nem csak vissza lehet majd szorítani a korrupciót, hanem lehetőség nyílik a bűnösök elszámoltatására és az összeharácsolt vagyon visszaszerzésére, valamint a Fidesszel meglehetősen engedékeny jelenlegi ügyészség munkájának megreformálására is.

A kormányzást szakmai alapokra fogjuk helyezni, az oligarchákat meg fogjuk adóztatni, a tolvajokat le fogjuk csukni.

Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője

Magyarország ebben is Európa szégyenpadjára került.
A kormányzat arcátlan módon szüntette meg a lakáscélú előtakarékosság állami támogatását, ily módon fiatalok és idősebbek tízezreit zárta ki az otthonteremtést segítő lehetőségek közül.

2018 október