A fideszes oligarchák mindent megtehetnek?

2017-11-21 15:00

Jogállamban a jog, Magyarországon Orbán oligarchái számítanak. Ha kinéznek maguknak valamit, az az övék. Andy Vajna most épp egy 24 éve családi vállalkozásként működő rádió nevét, a Rádió 1-et nézte ki magának, és úgy tűnik, meg is szerzi.

A Jobbik elfogadhatatlannak tartja a Fidesz feudális gyakorlatát, amely mindent megenged az Orbán-haveroknak, Andy Vajnának is, aki ha akarja az állami hitelből verbuvált cégét Romániába viheti, a kezére játszott kaszinók milliárdos profitját luxemburgi offshore-cégben fialtathatja, közben pedig hazai családi vállalkozást tehet tönkre. Mert megteheti. 2018-ig.

A Jobbik a jövő évi kormányváltást követően véget fog vetni a Fidesz uram-bátyám rendszerének: a kormányzást szakmai alapokra fogjuk helyezni, az oligarchákat meg fogjuk adóztatni, a tolvajokat le fogjuk csukni. Mert mindennek van határa.

Jakab Péter, a Jobbik szóvivője

Egész évben elérhető, szabad, biztonságos és egészséges Balatonért fognak küzdeni a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjei.

2018 február