Híreink

A fideszesek döntöttek: Magyarországot nem kell megvédeni

2015-12-03 15:20
-A +A

Az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén foglalkozott – idén már másodszor – a „Magyarországi helyzet” előterjesztéssel. A beadványban a kezdeményező parlamenti bizottság az Európai Bizottságot kéri számon, hiányolva a Magyarországgal szembeni szankciókat – beleértve szavazati jogának esetleges megvonását is. A napirendre vétel nyilvánvaló oka Magyarország bevándorlási politikája volt. A vitában felszólaló balliberális képviselők – köztük két magyar is – a Magyarország elleni szankciók alkalmazását szorgalmazták.

A Fidesz képviselői a vitában nem vettek részt, meg sem jelentek az ülésteremben, vagyis nem védték meg Magyarországot – ahogyan frakciójuk, az Európai Néppárt felszólalója sem. Kiállt ugyanakkor a magyar migránspolitika mellett a brit konzervatívok, a brit Függetlenségi Párt (UKIP), a francia Nemzeti Front és magam is a Jobbik képviselőjeként.

Felszólalásomban úgy véltem, Magyarországon a jogállamiság és demokrácia viszonyain két helyen kellene javítani: a korrupció és a média kiegyenlítetlensége kapcsán. Magyarországot és a magyar embereket viszont azért támadja az uniós bürokrácia, mert megvédte a magyar és így a schengeni határokat is. A tapasztalható szervezett bevándorlás egy háború része, mely ellen nemcsak közös, hanem eredményes migránspolitikára lenne szükség. Egyúttal határozottan visszautasítottam, hogy a magyar emberek xenofóbok lennének.

Balczó Zoltán, a Jobbik EP-képviselője

jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2019 október