Híreink

A Fidesznek semmi sem drága. Megtesszük a jogi lépéseket a HírTV műsorában elhangzottak miatt

2020-09-07 17:00
-A +A
Hetekkel korábban tették fel azt a kérdést, hogy mire számítok a kampányban, ha már az indulásomat is el akarták lehetetleníteni - a Jobbik végül nem is állhatott rajthoz, a Fidesznek sikerült elérni, hogy a szavazólapon csak öt ellenzéki párt logója szerepeljen.
 
Voltam már rasszista egy tudatosan félremagyarázott közlemény miatt. Voltam antiszemita, mely megnyilvánulásaim miatt bocsánatot is kértem, azonban a Fideszt nem érdekli a bűnbánat. Most lopással, fenyegetéssel vádolnak.
 
Nekem tiszta a lelkiismeretem: soha senkit nem fenyegettem fegyverrel, soha senkinek nem tartottam vissza a bérét, sőt, mind a mai napig fizetem azt a hitelt, amit magánszemélyként vettem fel, hogy rendezni tudjam a munkavállalók fizetését. Lopni sem loptam, sem gépsorokat, sem mást az üzemből.
 
Megtesszük a jogi lépéseket a HírTV műsorában elhangzottak miatt, de Önökhöz a bíróságon kimondott igazság jóval a választás után fog eljutni - mert így működik a Fidesz.
Hetekkel korábban tették fel azt a kérdést, hogy mire számítok a kampányban... azt válaszoltam, hogy én mindenre fel vagyok készülve.
A kérdés az, hogy Önök, választópolgárok is fel vannak-e. 
 
Nagyon szépen kérek mindenkit, kérdőjelezzen meg mindent, amit ebben a kampányban hall rólam. Folyamatosan ott vagyok a köztereken, találkozunk a piacokon, a boltok előtt a standasztaloknál. Legyen saját tapasztalatuk arról, ki vagyok. Egyedül ez az, amit a Fidesz nem akadályozhat meg. A személyes találkozásokat és tapasztalatokat, egy jóízű beszélgetést.
 
Ne engedjék megvezetni magukat, ne engedjék hazugságokkal csalni a Fideszt, ne engedjék, hogy megmondják Önöknek, mit gondoljanak rólam!
A Fidesz fél, a Fidesz gyáva. A Fidesz félti a hatalmát, és ezért a hatalomért a Fidesznek semmi sem drága...
 
Bíró László
országgyűlési képviselőjelölt
Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6.vk.

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember