Fizesse vissza Trócsányi László az alaptalanul felvett jutalmát

2017-12-20 17:08

Korábban Orbán Viktor miniszterelnök nem csak arról beszélt, hogy az állami cégvezetőknek és tisztségviselőknek mekkora lehet a bérplafonja, hanem arról is, hogy nem kaphatnak külön jutalmakat. Ennek ellenére a két milliós bérplafont sokszorosan meghaladó fizetések vannak a kiemelt munkakörök esetében. Most már miniszterek is osztogathatnak saját maguknak karácsonyi jutalmat, „pulyka-pénzt”. Így juthatott egy kis év végi extrához Trócsányi miniszter is államtitkárjaival együtt. Meggyőződésünk, hogy Trócsányi miniszter nem tett le annyit a nemzet asztalára a 2017-es esztendőben sem, hogy akár csak egy fillért is megérdemelne. Felszólítjuk ezért, hogy fizesse vissza a saját maga által adott jutalmat és ossza szét azon alkalmazottak között, akik a közszférában dolgoznak és már 10 éve nem részesülhettek bérfejlesztésben. Szégyen, hogy míg a köz szolgálatában dolgozó munkavállalók kétharmada garantált bérminimumot kap, addig Trócsányiéknál folyik dínom-dánom.

Hegedűs Lorántné országgyűlési képviselő

A Lokál és a Magyar Idők nevű fideszes lapok, perköltséggel együtt, egymillió forint sérelemdíjat kötelesek fizetni a Jobbiknak.
A Fidesz-KDNP-vel ellentétben a Jobbik továbbra is teljes körű védelmet követel hazánknak, így elutasítja a gazdag migránsok betelepítését is.

2018 szeptember