Híreink

Fogja vissza vállalhatatlan politikusát az MSZP elnöke!

2015-03-23 11:46
-A +A

A Jobbik felszólítja az MSZP elnökét, hogy higgassza le Gőgös Zoltán elnökhelyettest, aki suttyóságában Szanyi Tibor szintjére süllyedt. Primitív dühkitöréseiben ezen a héten már másodjára gyalázza - először a Hír Tv-ben, majd a Facebookon - az azeri népet, felelőtlen kijelentései akár diplomáciai bonyodalmakat is okozhatnak. Saját közösségi oldalán egyébként "jó kommunista" szokás szerint mások magánéletében és hálószobájában kutakodik, de legalább megmutatja azt, mire is számíthatnánk akkor, ha a bukott baloldal ideggyenge politikusai hatalomra kerülnének.

Gőgős Zoltán ezt írta gyenge helyesírással Facebook-oldalára: "Azt írja, a jobbikos jelölt, hogy nyilvánosságra hozza a felesége, és a gyerekei vagyonnyilatkozatát. Vajon ehhez mit szól az előző két felesége? Vona, pedig arról nyilatkozzon, hogy hogy sikerült a szerdai gyöngyösi buli a baltás gyilkos országának nagykövetével."

Határozottan kérjük az MSZP pártelnökét, hogy fogja vissza Gőgös Zoltánt, kérjen bocsánatot Rig Lajos jobbikos képviselőjelölttől és az azeri néptől, mielőtt komolyabb bajt okoznak kijelentései, s újabb baloldali politikusokat tiltanak ki Oroszország mellett ezúttal Azerbajdzsánból.

Szilágyi György országgyűlési képviselő

jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


A hvg.hu szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását, eszerint a választani tudó biztos szavazók között m
Az MSZP és a Demisz is jogosulatlanul jutott hozzá az MSZMP és a KISZ ingatlanjaihoz, az akkori értéken több milliárdos
Akar beszélni róla?
Holnap rendezzük 18:30-kor Szombathelyen, a Savaria moziban Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő lakossági

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Az utóbbi években kibontakozott „lakhatási kataklizma” nemcsak, hogy megoldatlan maradt, de igazából gazdája sincs ennek a problémának.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 január