Híreink

Fokozott támogatást a családsegítőknek, kemény büntetést a gyermekbántalmazóknak!

2019-04-13 19:08
-A +A

A bűncselekmények lehető legaljasabb, minden normális emberben megvetést kiváltó esete, ha azt egy védekezésre képtelen személy ellen követik el. Amennyiben egy alig pár hónapos csecsemő a felfoghatatlan bestialitás áldozata, akkor az elkövető joggal számíthat a társadalom teljes undorára. A közösség alapvető elvárása, hogy a gonosztevő büntetése a törvény adta lehető legsúlyosabb megtorlás legyen, és ne számíthasson semmiféle enyhítő körülményre. Legutóbb a Somogy megyei Ötvöskónyiban okozott életveszélyes sérüléseket – szilánkos törést, agyi traumát – egy öthónapos, alultáplált csecsemőnek saját apja. Ha nem léptek volna gyorsan és határozottan a családsegítő szolgálat bátor munkatársai, a kisbaba már halott lenne.

A Jobbik fokozott anyagi és erkölcsi megbecsülést, valamint megerősített törvényi védelmet követel a szociális szféra hétköznapi hősei számára! A nehezített terepen, sokszor fenyegetések közepette, megalázóan alacsony bérekért emberfeletti munkát végző szociális dolgozókat fokozott támogatás, elismerés kellene, hogy megillesse! A magyar gyerekeket és időseket, valamint minden kiszolgáltatott embertársunkat pedig nem csak a migránsoktól, hanem az emberi mivoltukból kivetkőzött, két lábon járó, itthoni fenevadaktól is meg kell védeni!

Ander Balázs, a Jobbik alelnöke

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Dunaújváros pénzzel hálálta meg szociális dolgozóinak a megfeszített munkát, de az önkormányzat által adott rendkívüli juttatásra rótt állami adók nélkül több kerülhetett volna az emberek zsebébe.
Folytatódik a kormánymédia bírósági vesszőfutása.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 augusztus