Folyamatosan ismeri be a Fidesz, hogy végighazudták a kampányt a Jobbikról

2018-08-01 09:24

Egyre több helyreigazítás lát napvilágot a kormány által lopott közpénzen eltartott "sajtóorgánumokban", melyekben nagy nehezen elismerik, hogy minden, amit a Jobbikról, illetve a Jobbik képviselőiről állítottak, azok egytől-egyig hazugságok. A pestisracok a mai napon tett közzé két helyreigazítást is, melyben közlik, hogy hazudtak Sneider Tamással és Rig Lajossal kapcsolatban. Sneiderről azt hazudták, hogy eltitkolt ingatlannal rendelkezik, Rig Lajost meg azzal a képtelenséggel vádolták meg, hogy a DK-s Czeglédy Csaba segítette a kampányát. A hazudozásban egyébként élen jár a gyér olvasottságú "Magyar" Idők, akik ellen több végrehajtást kellett indítani, azért, hogy leírják az igazságot, de a fideszes oldalak szinte mindegyike találkozott már a végrehajtóval. Ezek a "médiumok" inkább vállalták a büntetéseket, semmibe vették a bírósági ítéleteket, csak azért, hogy minél később derülhessen ki az igazság. A Fidesz természetesen tovább folytatja a hazudozást a legerősebb ellenzéki pártról, a közpénzen hizlalt, magukat tévesen újságírónak nevező akárkik pedig hűen teljesítik gazdájuk utasításait. A Jobbik eddig több, mint 130 sajtópert nyert meg.

Jobbik Sajtóosztály

Szávay István Facebook-bejegyzése.
A Jobbik népszavazást kezdeményez annak érdekében, hogy a munkavállalók véleményt mondhassanak a Fidesz-KDNP rabszolgatörvényéről.

2018 december