Folyamatosan növekszik a Jobbik által a fideszes hazugsággépezet ellen megnyert perek száma

2018-03-08 10:53

Tegnap két újabb ügyben bizonyosodott be, hogy a kormánypártok és propagandájuk még véletlenül sem tudnak igazat írni a legnagyobb ellenzéki pártról.

Először délelőtt, a valamiért "Tények" címmel műsort üzemeltető TV2-nek, valamint az Origo nevű szennyportálnak kellett meghajolnia a Jobbik előtt, amikor a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete kötelezte sok százezres sérelemdíj megfizetésére és bocsánatkérésre, mert azt hazudták, hogy a Kun Mediátor-botrányban elcsalt pénzekből a Jobbik is részesült. Nem sokkal később aztán a Fővárosi Törvényszék elsőfokú ítélete rendelte el helyreigazítás közlését a XXI. század Pravdájaként is emlegetett Magyar Idők nevű nyomdaipari termék számára, akik Vona Gáborról hazudták, hogy Allahot dicsőítette, és egy török terrorszervezettel állt kapcsolatban.

A számtalan megnyert per is bizonyítja, hogy a Fidesznek semmit nem lehet elhinni, és a választás tétje az is, hogy véget vetünk-e ennek a kormány által befejezni nem akart folyamatos hazudozásnak, a választók folyamatos átverésének.

Jobbik Sajtóosztály

Sátrat vertek a Jobbik Ifjúsági tagozatának aktivistái a Sándor palota előtt, hogy így tiltakozzanak az otthonra vágyó fiatalok arcul csapása, a lakástakarékok kivégzése ellen.
A lépéssel a fiatalokba, a középkorúakba és az idősebbekbe is belerúgtak.

2018 október