Folytatódik a fideszes vesszőfutás a bíróságokon

2018-04-06 20:39

Ha adófizetői forintokról van szó, a kormánypárti propagandamédia már számtalanszor bebizonyította, nekik semmi sem drága. Ezt az alaptételt ma az Origo nevű pártlap igazolta, akik miután már három sajtópert vesztettek el Vona Gáborral szemben csak azért, mert egy török terrorszervezettel hozták kapcsolatba, ezt negyedszer is megtették.

Ezért a Jobbik elnöke természetesen újra pert indított ellenük, aminek az lett a következménye, hogy miután már a Fővárosi Törvényszék is megelégelte a folyamatos hazudozásukat, a korábban ilyen miatt megítéltnél lényegesen magasabb összeget, perköltséggel együtt majdnem egymillió forintot ítélt meg elsőfokú ítéletében Vona Gábornak.

Kormányra kerülve a Jobbik véget fog vetni annak a gyakorlatnak, hogy a magát sajtónak nevező szennymédia folyamatosan rágalmazza megbízói politikai ellenfeleit. Annak, aki ilyet tesz, nem sokmilliárdos állami támogatás, hanem súlyos bírság lesz a jussa.

Jobbik Sajtóosztály

Jobbik nem a fideszes gazdasági körök által belengetett olcsó pakisztáni vendégmunkásokban látja a jövőt, hanem az érdemi béremelésben.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Facebook bejegyzése.

2018 június