Folytatódik a fideszes vesszőfutás a bíróságokon

2018-04-06 20:39

Ha adófizetői forintokról van szó, a kormánypárti propagandamédia már számtalanszor bebizonyította, nekik semmi sem drága. Ezt az alaptételt ma az Origo nevű pártlap igazolta, akik miután már három sajtópert vesztettek el Vona Gáborral szemben csak azért, mert egy török terrorszervezettel hozták kapcsolatba, ezt negyedszer is megtették.

Ezért a Jobbik elnöke természetesen újra pert indított ellenük, aminek az lett a következménye, hogy miután már a Fővárosi Törvényszék is megelégelte a folyamatos hazudozásukat, a korábban ilyen miatt megítéltnél lényegesen magasabb összeget, perköltséggel együtt majdnem egymillió forintot ítélt meg elsőfokú ítéletében Vona Gábornak.

Kormányra kerülve a Jobbik véget fog vetni annak a gyakorlatnak, hogy a magát sajtónak nevező szennymédia folyamatosan rágalmazza megbízói politikai ellenfeleit. Annak, aki ilyet tesz, nem sokmilliárdos állami támogatás, hanem súlyos bírság lesz a jussa.

Jobbik Sajtóosztály

Több mint 800 ezer ember hagyta el az országot, mert az Orbán-kormány alacsonyan tartja a béreket, a kivándoroltak helyére pedig ukránokat, törököket telepítenek.
A kétes hátterű, több esetben nemzetbiztonsági kockázatot is jelentő letelepedési kötvényes migránsok ügye után a Fidesz újabb botrányos bizniszbe keveredett.

2019 május