Folytatódnak a vidéki megmozdulások a rabszolgatörvény ellen

2019-01-11 11:32

Január 16-án a decemberi sikeres, több mint ezer fő részvételével zajló tüntetés után a Jobbik, az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum és az MMM ismét demonstrációt szervez a székesfehérvári Országalmánál. A rendezvényen a pártok képviselőin túl a civilek és a szakszervezeti vezetők is felszólalnak, hogy közösen álljanak ki a fehérvári és a környékbeli dolgozók mellett.

Székesfehérvár nem hátrál! Nem kérünk a rabszolgatörvényből!

null

A Jobbik székesfehérvári szervezete ezen túl ismételten felkérte a város polgármesterét, Cser-Palkovics Andrást, hogy határolódjon el, az általa a kampányban nyíltan támogatott két fideszes országgyűlési képviselőtől, Vargha Tamástól és Törő Gábortól, akik decemberben ismét a fehérvári dolgozók ellen szavaztak. Továbbá arra kérték a vezetőt, hogy a január 18-ai Közgyűlésen támogassa az ellenzék határozati javaslatát, melynek értelmében az önkormányzati cégeknél ne léptessék életbe a törvényt, illetve szólítsák fel a fehérvári cégeket, hogy ők is hasonlóan járjanak el.

A jobbikos javaslatnak köszönhetően Szombathelyen már sikerült ellenzéki összefogással leszavazni a rabszolgatörvényt.

alfahir.hu - jobbik.hu

Dr. Gyüre Csaba feladata a kiváló adottságai ellenére a NER mostohagyermekeként kezelt, így hazánk egyik legszegényebb megyéjévé vált Szabolcs-Szatmár-Bereg képviselete lesz.
A 2018-as országgyűlési választás szavazatszámlálásánál számtalan csalás történt. Nem hagyhatjuk, hogy a május 26-ai EP-választáson ez újra megismétlődjön!

2019 március