Grafikai pályázatot hirdet a Jobbik Ifjúsági Tagozat

2017-01-20 12:39

A Jobbik IT Netkampány Csoportja grafikai pályázatot ír ki pólódizájn elkészítésére, lehetőséget biztosítva tehetséges, fiatal grafikusoknak arra, hogy munkájukat emberek ezrei ismerhessék meg.

Célunk ugyanakkor az is, hogy szervezetünk arculatát és megjelenését még színesebbé, változatosabbá tegyük ezekkel a munkákkal.

A pályázatokat két választható tárgyban várjuk. A hazaszeretet témakörben egy egyedi, lényegében szabadon választott grafikát várunk, amely újszerűen és fiatalosan jeleníti meg például a Magyarországhoz, a Kárpát-medencéhez való kötődésünket, hagyományaink tiszteletét vagy éppen történelmünk valamely fontos személyét, eseményét, akár magyar motívumokat, vagy bármi más olyat, amely általánosságban kifejezi a hazaszeretet, a nemzeti értékrend fontosságát, vagy amire méltán lehetünk büszkék. A grafikának tartalmaznia kell egy, a témához illő, röviden és önállóan megfogalmazott feliratot, szlogent. Az arculatterv témakörben pedig a Jobbik IT arculatához illő, promóciós célzatú grafikát várunk, amin megjelennek nemzeti színeink, valamint szerepel rajta a szervezetünk nevén és emblémáján túl a “Miénk a Jövő!” szlogen.

Az elkészített pályázatokat a jobbikit.netkampany@jobbik.hu címre várjuk 2017. február 20-ig.

A pályázathoz kapcsolódó részletek ide kattintva olvashatóak.

Jobbik Ifjúsági Tagozat

Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.
A 13 ezer fős Körös-parti városban elnökké Hegedűs Attilát választotta az új tagság.

2018 július