Gyerekes üzengetés helyett megoldásokat!

2015-09-09 13:07

Magyarország hónapok óta egyre nagyobb bevándorlóhullámoktól szenved, miközben saját állampolgárai elhagyják az országot az aktuális gazdasági helyzet miatt. Erős összefogást és komoly hozzáállást követel közös ügyeink megoldása, elsősorban  a migránsokkal való küzdelem. Néhányan azonban ezt nem így gondolják.

Berkecz Balázs, az Együtt PM elnökségi tagja, valamint Tiffán Zsolt, fideszes országgyűlési képviselő egy közösségi portálon vitatták meg gondolataikat. A vita hangneme azonban inkább egy gyermeki dacos levelezésre emlékezteti az olvasót, mintsem felelős politikusok diplomatikus vélemény-nyilvánítására. A Jobbik szerint nem illik a helyzethez ez a fajta megnyilvánulási magatartás, ez alapján könnyen feltételezhető ugyanis a felekről, hogy félvállról veszik az igenis valós problémákat.

Nézőpontunk ugyan abban megegyezik Tiffán úréval, hogy a menekülttábor nem megfelelő alibi egy kis falu infrastruktúrájának fejlesztésére, sőt, hatalmas felelőtlenség. Azonban arra kérjük, legyen szíves legközelebb kicsivel előbb felébredni, még mielőtt az ügy lezártnak és megoldódottnak tekinthető. Az embereket nem szabad cserbenhagyni!

jobbik.hu

Pontosan tudjuk, hogy Farkas Flórián miért élvezheti a büntetlenséget.
A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett annak érdekében, hogy a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek.

2019 június