Híreink

Gyöngyösi: Az EP-választásnak még soha nem volt ekkora tétje

2019-05-26 18:13
-A +A
 
A Jobbik EP-listavezetője, Gyöngyösi Márton szerint az EP-választásnak még soha nem volt ekkora tétje, mint ma. Ugyanis az elmúlt években tapasztalható, kormány politikájának következtében Magyarország elszigetelődött. 
 
"Nem mindegy, hogy milyen parlamenti képviselők fogják szolgálni Magyarországot a következő 5 éves ciklusban" - tette hozzá a Jobbik politikusa. 
 
Gyöngyösi emlékeztetett, hogy amint összeül az Európai Parlament júniusban, akkor az első legfontosabb kérdés az lesz, hogy milyen költségvetéssel vág neki az Unió a következő 7 évben. Ebben pedig rendkívül fontos lesz az, hogy olyan képviselői kerüljenek be az európai törvényhozásba, akik a magyar érdekeket hatékonyan megvédik. 
 
"Most arról döntünk, hogy Magyarország megmarad-e az Európai Unió tagjának vagy elszigetelődik."
 
A EP-képviselőjelölt szerint a Jobbik választási programja alternatívát tud nyújtani Orbán Viktor rendszerével szemben. A Jobbik azt mondja, hogy a migráció ellen küzdeni kell, de határőrségre van szükség, a hatékony határvédelem érdekében. 
 
"A magyar munkavállalókat kell előnyben részesíteni, és nem külföldi vendégmunkásokkal kell alacsony tartani a béreket idehaza, mert ez a legfőbb oka, hogy a magyar fiatalok százezrei elvándorolnak."  - jegyezte meg Gyöngyösi. 
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

"Azt látjuk, hogy a polgárosodás, a valódi kereszténydemokrácia Magyarországon nem alakult ki, ez nem tartozott a Fidesz valódi céljai közé."
A Jobbik úgy tűnt, próbál ideológia-semlegesen politizálni, szimbolikus ügyeket nem felvetni, az Elvi Nyilatkozat viszont egy határozott, mainstream jobbközép deklaráció.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2020 július