Gyöngyösi: Az EP-választásnak még soha nem volt ekkora tétje

2019-05-26 18:13

A Jobbik EP-listavezetője, Gyöngyösi Márton szerint az EP-választásnak még soha nem volt ekkora tétje, mint ma. Ugyanis az elmúlt években tapasztalható, kormány politikájának következtében Magyarország elszigetelődött.

"Nem mindegy, hogy milyen parlamenti képviselők fogják szolgálni Magyarországot a következő 5 éves ciklusban" - tette hozzá a Jobbik politikusa.

Gyöngyösi emlékeztetett, hogy amint összeül az Európai Parlament júniusban, akkor az első legfontosabb kérdés az lesz, hogy milyen költségvetéssel vág neki az Unió a következő 7 évben. Ebben pedig rendkívül fontos lesz az, hogy olyan képviselői kerüljenek be az európai törvényhozásba, akik a magyar érdekeket hatékonyan megvédik.

"Most arról döntünk, hogy Magyarország megmarad-e az Európai Unió tagjának vagy elszigetelődik."

A EP-képviselőjelölt szerint a Jobbik választási programja alternatívát tud nyújtani Orbán Viktor rendszerével szemben. A Jobbik azt mondja, hogy a migráció ellen küzdeni kell, de határőrségre van szükség, a hatékony határvédelem érdekében.

"A magyar munkavállalókat kell előnyben részesíteni, és nem külföldi vendégmunkásokkal kell alacsony tartani a béreket idehaza, mert ez a legfőbb oka, hogy a magyar fiatalok százezrei elvándorolnak."  - jegyezte meg Gyöngyösi.

alfahir.hu - jobbik.hu

Szombaton hivatalosan kezdetét vette a 2019-es önkormányzati választási kampány.
Sneider Tamás Facebook-bejegyzése.

2019 augusztus