Híreink

A gyűlöletkampány elérte Dunaújvárost is

2014-03-29 15:35
-A +A

A keddi plakátrongálás után tegnap a Jobbik-irodát törték fel, eltulajdonítva az alapszervezeti számítógépét, valamint egy mellette elhelyezett fekete irattáskát.

Mint ismert, kedden virradóra az ország számos más pontjához hasonlóan, Dunaújvárosban is megrongálták a Jobbik választási plakátjainak legnagyobb részét. Az országos akció mögött sejthetően a Hit Gyülekezete, és az általuk támogatott Jobbik ellenes, baloldali és kormánypárti aktivistákból álló csoport áll.

A kampány eldurvulásának újabb jele, hogy a tegnapi nap folyamán ismeretlen tettes feltörte a dunaújvárosi Jobbik-irodát, eltulajdonítva egy számítógépet és egy irattáskát. Bár az eszközön fontos információk nem szerepeltek, az ügy kísértetiesen hasonlít a tavalyi irodafelgyújtáshoz, amikor szintén a winchestert vitte magával az elkövető. Ennek tükrében, és azon tény ismeretében, hogy a Vasmű úti Irodaházban lévő helyiség közelében más iroda nincsen, a Jobbik Dunaújvárosi Alapszervezete politikai jellegű támadásra gyanakszik.

Az alapszervezet tagjai a következő üzenetet fogalmazták meg a tetteseknek:

Van pár rossz hírünk azoknak a feltehetően balliberális körökhöz kapcsolható személyeknek, akik a tisztességes kampány helyett a Ron Werber-féle mocskolódást alkalmazzák: az eltulajdonított eszközön támadható adatok nem szerepeltek, megfélemlíteni minket nem tudnak. Ezután is folytatni fogjuk a tisztességes, pozitív és értékalapú kampányunkat, sőt, újabb fokozatra kapcsolunk! A közvélemény-kutatások szerint is megállíthatatlanul nő a népszerűségünk, április hatodikán pedig győzelmünkkel komoly meglepetést fogunk okozni!

(fotó: infodunaujvaros.hu)

Kapcsolódó cikkek


A hatóságok a zárt ülés jegyzőkönyvét felhasználhatják, mert az ülésen résztvevők elmondása szerint számos kompromittáló
Az ajtót berúgták, valamint a tavalyi, irodafelgyújtási esethez hasonlóan eltulajdonították az alapszervezeti számítógép

Ajánlott cikkek

Jobbik nem a fideszes gazdasági körök által belengetett olcsó pakisztáni vendégmunkásokban látja a jövőt, hanem az érdemi béremelésben.
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Facebook bejegyzése.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 június