Híreink

Hány Simon Gábor van még?

2014-03-25 17:56
-A +A

Több Simon-ügyet rejtegethet még az MSZP és a Fidesz is, nem véletlenül szabotálta el a kormánypárt az elszámoltatást a Jobbik álláspontja szerint.

Mirkóczki Ádám a Jobbik szóvivője szerint az egész Simon-ügy és a vele kapcsolatos maszatolás egy dologra világít rá: az elszámoltatás hiányára. Rámutatott: a számtalan fideszes ígéretből semmi sem valósult meg, hiába beszélnek erről folyamatosan, igaztalanul. 

Mirkóczki rámutatott, az újabb fejlemények is azt mutatják, mekkora kudarcba is fulladt az egész elszámoltatás. Világos, hogy a Simon-ügy nem arról szól első sorban, ki mit tett, hanem arról, hogy az MSZP bűnszervezetként működik, és szinte biztos, hogy több ilyen ügyük van még - mondta el a szóvivő. Úgy véli, összefonódások vannak a háttérben, ezért szabotálta el a Fidesz a feltárásokat korábban is. 

A képviselők kettős állampolgárságának nyilvánossá tételével kapcsolatban emlékeztetett, hogy korábban a Jobbik javaslatot nyújtott be a parlament elé, hogy legyen nyilvános az állampolgárság a vagyonnyilatkozatokkal egyetemben, ám akkor óriási nagykoalíciós hisztéria lett, pedig most az MSZP-s Molnár Zsolt ugyanezt követeli. 

A Jobbik szerint ez is szükséges ahhoz, hogy tiszta közéletet teremtsenek, ahogy szükséges a mentelmi jog eltörlése, és a kötelező vagyonosodási vizsgálat lefolytatása is.

Az év egyik legnagyobb hazugságának nevezte továbbá, hogy ismét azt bizonygatja a Fidesz, mekkora rend van, pedig a Belügyminisztérium csak egy dologban teljesítenek jobban: a rendőrség behajtóként való alkalmazásában - mutatott rá Mirkóczki Ádám. Leszögezte azt is, hogy szükség lenne további térfigyelő kamerákra is, illetve ismertette, hogy számos körzeti megbízottra vidéken 3-4 település jut, így lehetetlenné téve, hogy normálisan végezzék munkájukat.

alfahir.hu

Kapcsolódó cikkek


A hvg.hu szerdán közölte a Medián legfrissebb közvélemény-kutatását, eszerint a választani tudó biztos szavazók között m
Az MSZP és a Demisz is jogosulatlanul jutott hozzá az MSZMP és a KISZ ingatlanjaihoz, az akkori értéken több milliárdos
Akar beszélni róla?
Holnap rendezzük 18:30-kor Szombathelyen, a Savaria moziban Gyöngyösi Márton jobbikos országgyűlési képviselő lakossági

Ajánlott cikkek

A dorogi Jobbik továbbra is legfontosabb feladatának érzi az itt élő magyar emberek képviseletét.
A Jobbik saját sikereként értékeli a letelepedési kötvény konstrukciójának megszüntetését.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 június