Híreink

Hatalmasak a lehetőségek az uniós-orosz és az orosz-magyar szakmai kapcsolatok területén

2014-04-23 15:43
-A +A

Az Európai Unió - Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport első kihelyezett ülésén, kétnapos konferencia keretében hazánkban tárgyalnak az Unió és Oroszország közötti energetikai együttműködés bővítésének lehetőségeiről.

Kovács Béla, a Jobbik EP képviselője főszervezésében globális léptékű konferencián tekintik át az érintett felek a világ jövője, fejlődés és békéje szempontjából is meghatározó gazdaságpolitikai szakterület, az energiapolitika nemzetközi alakításának aktuális kérdéseit Magyarországon. Az Európai Unió - Oroszországi Föderáció Energetikai Parlamentáris Munkacsoport első kihelyezett ülésén hazánkban tárgyalnak az Unió és Oroszország közötti együttműködés bővítésének lehetőségeiről. A konferencia első napján, hétfőn a paksi atomerőműben Vona Gábor, mint a magyar-orosz interparlamentáris társaság elnöke a jelenlevő szaktekintélyek, politikai döntéshozók előtt egyebek mellett kijelentette: az USA által irányított Európának végre saját lábára kell állnia, és az Európai Uniónak ki kell alakítania az önálló Oroszország-politikáját.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható el.

kovacsbela.eu - jobbik.hu

Kapcsolódó cikkek


Vona Gáborral, a Jobbik elnökével készített terjedelmes interjút az orosz székhelyű eurázsiai műhely "Gepolitika&qu
Az Oroszország-EU Parlamentközi Energetikai Munkacsoport 3. ülésére került sor Moszkvában.
Az iarex.ru orosz portál interjút készített Vona Gáborral.

Ajánlott cikkek

Három ponton módosítaná a CSOK-kal kapcsolatos szabályozást a Jobbik.
Javasoljuk, kezdjék el bemutatni a valóban a pályája végéhez közeledő Orbán Viktor első beszédeit is, hogy láthassuk, hogyan lett fiatal demokratából kiöregedett bolsevik.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
2019 február