Helyreigazítás

2019-01-24 12:46

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése alapján az Origo nevű fideszes portálnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:

„Újabb jobbikos korrupciós botrány: lefizethették a küldötteket – hangfelvétel” címmel megjelent cikkben valótlanul állítottuk, hogy Szabó Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom pártigazgatója pénzt és "bármit" kínált egy küldöttnek, ha a párt tisztújító kongresszusán Sneider Tamásra szavaz, és azt is, hogy mindez egy, a birtokunkba került hangfelvételtől kiderül.
Valótlanul állítottuk, hogy Tóth Péter, a Jobbik szegedi elnöke Szabó Gábor megbízásából kínált pénzt és "bármit" egy küldöttnek, ha Sneider Tamás mellett szavaz a párt tisztújító kongresszusán. Valótlanul állítottuk továbbá, hogy olyan hangfelvétel került a birtokunkba, amelyen Szabó Gábor egy jobbikos küldöttel beszél.”

A Jobbik januárban eddig 10 sajtópert nyert meg a fideszes médiabirodalom ellen.

Jobbik Sajtóosztály

Továbbra sem fizeti vissza Tárnok a visszajáró önerőt az uniós támogatással megvalósult csatornaprogramból.
Közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez Bencsik János, hogy kiderüljön, miért költöttek több százmillió forintot egy még csak papíron létező budapesti kórházra.

2019 szeptember