Helyreigazítás - kommentár nélkül

2018-11-26 15:03

A Fővárosi Ítélőtábla jogerős döntése alapján a Magyar Idők nevű kormánylapnak az alábbi helyreigazítást kell közölnie:

„A portálunkon 2018. április 4-én „Nyakig benne van a jobbikos Staudt az áfacsalási bizniszben” címmel megjelent cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom országgyűlési képviselője tudott egy többmilliárdos áfacsalási ügyletről, és részt vett az áfacsalási módszer kidolgozásában.

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor felajánlotta egy vállalkozónak, hogy segít neki kijátszani az áfaszabályokat, és ezért havi rendszerességgel pénzt kért volna az illetőtől.

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor az irodáját ajánlotta fel arra, hogy egy áfacsalásra szakosodott céghálózat azt használja, hiszen őt képviselőként védi a mentelmi jog, és ezért ott házkutatást sem tarthatnak a hatóságok.

Valótlanul állítottuk, hogy dr. Staudt Gábor felajánlotta egy börtönbe vonuló vállalkozónak, hogy képviselői befolyását felhasználva elintézi, hogy a büntetése alatt hazajárhasson, és hamarabb szabaduljon.

Valótlanul állítottuk továbbá, hogy dr. Staudt Gábor képviselői mandátumával visszaélve intézett kérdéseket a hatóságokhoz abból a célból, hogy a kapott válaszok segítségével finomítani tudják az áfacsalási rendszert.”

Jobbik Sajtóosztály

A Fidesz és Orbán Viktor morális szégyene, hogy polgármesteri székében marad a súlyos korrupciós-, valamint drogbotrányba keveredett Borkai Zsolt.
"A Fideszes álmok, amelyeket a magyar bérek kiugró növekedéséről szőttek, elpárologtak, nem állták ki a valóság próbáját".

2019 október