Híreink

Honnan tudja a Fidesz, hogy melyik telefonszám lesz a nyugdíjasé?

2017-08-30 08:01
-A +A
 
A Jobbik válaszokat vár a Fidesz telefonos kampányáról - közölte Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Értékelése szerint a kormány hazugságra épülő telefonos kampányt folytat, amelynek a célja a Jobbik lejáratása.
 
Mint mondta, arra vár választ, hogy az akciót milyen pénzből finanszírozzák és milyen adatbázis alapján folytatják.
 
Szilágyi György jelezte: közérdekű adatigényléssel fordult a miniszterelnökhöz, amelyben egyebek mellett arra kíváncsi, milyen összegre kötöttek szerződést és használtak-e közpénzt. A jobbikos politikus elmondása szerint a szerződések megküldését kérte és arra is választ kért, hogy a párt rendelkezik-e a hazai nyugdíjasok teljes adatbázisával.
 
Arra a felvetésre, hogy Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója aznap már elmondta, hogy még nincs végleges költségvetés, az adatbázis pedig a szimpatizánsok megadott adataiból áll, azt válaszolta: számára ez nem kielégítő és tud olyanról, aki szerinte nem jelentkezett fideszes adatbázisba.
 
Kérdezték arról is, hogy Vona Gábor pártelnök az előző nap leszögezte, szerinte nincs miért bocsánatot kérnie a nyugdíjasoktól. Szilágyi György megismételte, hogy szerintük nem a Jobbiknak, hanem a Fidesznek kell bocsánatot kérnie. Azt mondta: a Jobbik elnöke nem a nyugdíjasok egészéről beszélt, hanem arról, hogy van egy olyan jelenség, "ami a Fidesznek köszönhetően sajnos a nyugdíjasoknál jött ki leginkább, de ez a fiatalokra, a középkorúakra és mindenkire vonatkozik".
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

Ajánlott cikkek

Varga-Damm Andrea szerint a devizahitelesek és az otthonápolók ügye nem várhat őszig.
Noha csaknem kétszázezer fő az évente foglalkoztatott diákmunkások létszáma, mégis számos helyen kihasználják őket, elmaradnak a bérek, juttatások.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
2018 július