Híreink

A horvát hatóságoknál is feljelenti az orgiázó Borkaiékat a Jobbik

2019-10-15 13:42
-A +A
 
Napjainkban a magyar politikatörténet legnagyobb korrupciós, drog- és szexbotránya zajlik, ami túlmutat Borkai Zsolt, győri fideszes polgármester viselt dolgain - mondta el budapesti sajtótájékoztatóján Szilágyi György, a Jobbik szóvivője.
 
Az ellenzéki képviselő szerint a kormánypárti városatya ügye betekintést enged a NER korrupciós mechanizmusába:
 
"A visszaosztási gyakorlatba, a kamumegbízásokba, a túlárazásba, a haveri körök helyzetbe hozásába, vagyis a Fidesz és Orbán Viktor vezetésével működtetett maffiaállam sajátosságaiba."
 
Szilágyi szerint a Fidesz három K-ja: a kokain, a korrupció és a prostituáltak, amihez közpénzek lenyúlása és külföldi számlákon való eltüntetéséről és feléléséről szól.
 
A jobbikos képviselő szerint Borkai Zsoltnak "még egy afrikai féldiktatúrában is lemondott volna minden közéleti tisztségéről egy ilyen durva lebukás után". Hozzátette: úgy tűnik ehhez se a győri polgármesternek nincs elég bátorsága vagy erkölcsi tartása, ahogy a Fideszből is hiányoznak ezek a kvalitások, hogy visszahívják a jelöltségből.
 
"Egyik bűnöző nem bántja a másikat" - tette hozzá a szóvivő. Azt is elmondta: az eddig is közismert volt, hogy a Fidesz politikusai különösen vonzódnak a "Közép-amerikai kartellfőnökök életviteléhez" és annak velejáróihoz, csak ezt sajátos Kelet-európai módon adják elő. Szilágyi szerint ugyanakkor Magyarország nem ilyen vetést érdemel.
 
A horvát hatóságok nyúlhatnak az orgiázó fideszesek után
 
Szilágyi György emlékeztetett, hogy a Jobbik a tegnapi nap folyamán már a Borkai-botrány teljes körű kivizsgálását kezdeményezte a magyar ügyészségnél, ám a sikeres elszámoltatás érdekében ennél is tovább mennek:
 
"Mivel egy maffiaállamban sem az ügyészség, sem a rendőrség nem lehet független, ezért a Jobbik a horvát hatóságokhoz is feljelentéssel fordul, már csak azért is, mert a lehetséges bűncselekmények egy részét Horvátországban követték el."
 
A jobbikos képviselő felhívta a figyelmet: Horvátországban is büntetendő cselekmény a kábítószer-csempészet és -fogyasztás, illetve a prostitúció és annak segítése.
 
Szembesítenék a valósággal a magyarokat
 
Szilágyi arról is beszélt, hogy pártja tapasztalatai szerint a fideszes médiagépezet a Borka-féle orgiát és a polgármesterhez kapcsolódó egyéb kényes ügyeket is teljesen elhallgatja, ezért a Jobbik, élve a törvény adta lehetőségeivel, elkészített egy kampányfilmet, melyben többek között erről a botrányról is szó van.
Ezt a tegnapi napon elküldték az M1-nek, hogy a magyar emberek "ne csak a közmédia által közvetített álomvilágról és az álsikerekről értesüljenek". Közölte:várják, hogy a Köztévé eleget tegyen törvényi kötelezettségeinek, és megjelentesse ezt a kampányvideót.
 
Hozzátette: amennyiben nem közlik le, az nyilvánvalóvá teszi, hogy az ott dolgozók félnek Orbán Viktor bosszújától.
 
Szilágyi György azonban bízik abban, hogy az M1 legalább 27 másodpercre hajlandó lesz a magyar valóságot közvetíteni.
 
alfahir.hu - jobbik.hu

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

Próbálta szembesíteni a hazug kormányt a valósággal, miszerint nincs elég ember a lélegeztetőgépek üzemeltetéséhez.
Ha a kenyér ugyanolyan drága vidéken, mint Budapesten, a bérekben se legyen 140 ezer a különbség.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 szeptember