Híreink

A Hungexpo volt vezérigazgatója is a Jobbik értelmiségi holdudvarát erősíti

2017-11-08 08:27
-A +A
 
Szeretnénk bizonyítani a Jobbik kormányképességét, és bemutatni azt az alapfilozófiát, mellyel a kormányzásra készülünk - indokolta Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján, hogy miért érzik fontosnak a nyilvánosság előtt is bemutatni a párt értelmiségi holdudvarát. Az első, aki a nagyközönség elé állt, Magyarország egyik legnagyobb marketing-kommuikációs cégét vezette. A képviselő asszony úgy fogalmazott: a kormány, a politika és ezáltal Magyarország úgy lehet sikeres, ha megfelelő szakmai érvekkel, szakmai tudással alátámasztott döntéseket hoznak meg. Hozzátette: "Ezért fektetett a Jobbik az elmúlt években tudatosan, különösen nagy hangsúlyt arra, hogy egy értelmiségi bázist építsen maga köré."
 
Dúró Dóra kiemelte: nem jobbikos, hanem nemzeti elkötelezettségű értelmiséget szeretnének létrehozni, az ide tartozóktól pedig olyan "értékrendi elkötelezettséget" várnak el, ami nem a Jobbikhoz való párthűséget, hanem a magyar emberek felemelését célzó törekvéseikkel való összhangot jelent.
 
A jobbikos politikus szerint ebben "az értelmiséget tudatosan elengedő" Fidesz is nagy segítségükre van. Külön ki is hangsúlyozta Hidvéghi Balázs tusványosi beszédét, melyben a kormánypárt kommunikációs igazgatója elismerte: "az a politizálás, amit akár gyűlöletkampánynak is lehet nevezni, lehet, hogy értelmiségi szalonoknak nem tetszik, de ez az, ami működik".
 
A Jobbik szerint viszont az működik, ha a civil értelmiség tapasztalatait és tudását is becsatornázzák a politikába, tette hozzá Dúró, és emlékeztetett: már a jelöltállítás során is számos szakember vállalta, hogy a párt színeiben méretteti meg magát, példaként Steinmetz Ádámot, Brenner Kolomant és Menyhárt Miklóst említette.
 
A HUNGEXPO VOLT VEZÉRIGAZGATÓJA IS A JOBBIK MELLETT
 
A Jobbik holdudvarából elsőként Tóthné dr. Pásztor Zsuzsa, a Hungexpo volt vezérigazgatója állt a nyilvánosság elé, akinek szakmai tudását elsősorban a béruniós kampányban kamatoztatja az ellenzéki erő. A közgazdász végzettségű szakember, aki az ország egyik legnagyobb marketing-kommunikációs cégének vezetője volt, elmondta: nagyon örül, hogy szinte elsőként mutatkozhat be a Jobbik szellemi támogatói közül.
 
Kiemelte: tapasztalatával a Jobbik európai uniós kommunikációját szeretné segíteni, munkájának mostani fókusza pedig a béruniós kampány sikerre vitele, melynek céljával maximálisan egyetért. Tóthné dr. Pásztor Zsuzsa másik, általa fontosnak vélt témaként a V4-eket vetette föl. Mint fogalmazott: nagyon örült neki, hogy Vona Gábor javasolta, hogy a szövetség közös parlamenti közgyűlést hozzon létre, amivel emelnék az együttműködés gyakorlati súlyát. Kiemelte: a szövetség tagjai az észak-dél irányú infrastrukturális fejlesztésektől kezdve, a fenntarthatóságon át, a nemzetközi érdekképviselet teréig nagyon sok mindenkóben szorosabban és hatékonyabban együtt tudna működni.
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

Ajánlott cikkek

Holnaptól melyik világítástechnikai, vagy lámpaszaküzlet árul majd bankhiteleket?
Csalás, sikkasztás és hűtlen kezelés gyanúja miatt tett feljelentést a Jobbik Szabó Balázs, volt szekszárdi Jobbik-elnök, önkormányzati képviselő ellen.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2018 november