A Hungexpo volt vezérigazgatója is a Jobbik értelmiségi holdudvarát erősíti

2017-11-08 08:27

Szeretnénk bizonyítani a Jobbik kormányképességét, és bemutatni azt az alapfilozófiát, mellyel a kormányzásra készülünk - indokolta Dúró Dóra, a Jobbik országgyűlési képviselője budapesti sajtótájékoztatóján, hogy miért érzik fontosnak a nyilvánosság előtt is bemutatni a párt értelmiségi holdudvarát. Az első, aki a nagyközönség elé állt, Magyarország egyik legnagyobb marketing-kommuikációs cégét vezette. A képviselő asszony úgy fogalmazott: a kormány, a politika és ezáltal Magyarország úgy lehet sikeres, ha megfelelő szakmai érvekkel, szakmai tudással alátámasztott döntéseket hoznak meg. Hozzátette: "Ezért fektetett a Jobbik az elmúlt években tudatosan, különösen nagy hangsúlyt arra, hogy egy értelmiségi bázist építsen maga köré."

Dúró Dóra kiemelte: nem jobbikos, hanem nemzeti elkötelezettségű értelmiséget szeretnének létrehozni, az ide tartozóktól pedig olyan "értékrendi elkötelezettséget" várnak el, ami nem a Jobbikhoz való párthűséget, hanem a magyar emberek felemelését célzó törekvéseikkel való összhangot jelent.

A jobbikos politikus szerint ebben "az értelmiséget tudatosan elengedő" Fidesz is nagy segítségükre van. Külön ki is hangsúlyozta Hidvéghi Balázs tusványosi beszédét, melyben a kormánypárt kommunikációs igazgatója elismerte: "az a politizálás, amit akár gyűlöletkampánynak is lehet nevezni, lehet, hogy értelmiségi szalonoknak nem tetszik, de ez az, ami működik".

A Jobbik szerint viszont az működik, ha a civil értelmiség tapasztalatait és tudását is becsatornázzák a politikába, tette hozzá Dúró, és emlékeztetett: már a jelöltállítás során is számos szakember vállalta, hogy a párt színeiben méretteti meg magát, példaként Steinmetz Ádámot, Brenner Kolomant és Menyhárt Miklóst említette.

A HUNGEXPO VOLT VEZÉRIGAZGATÓJA IS A JOBBIK MELLETT

A Jobbik holdudvarából elsőként Tóthné dr. Pásztor Zsuzsa, a Hungexpo volt vezérigazgatója állt a nyilvánosság elé, akinek szakmai tudását elsősorban a béruniós kampányban kamatoztatja az ellenzéki erő. A közgazdász végzettségű szakember, aki az ország egyik legnagyobb marketing-kommunikációs cégének vezetője volt, elmondta: nagyon örül, hogy szinte elsőként mutatkozhat be a Jobbik szellemi támogatói közül.

Kiemelte: tapasztalatával a Jobbik európai uniós kommunikációját szeretné segíteni, munkájának mostani fókusza pedig a béruniós kampány sikerre vitele, melynek céljával maximálisan egyetért. Tóthné dr. Pásztor Zsuzsa másik, általa fontosnak vélt témaként a V4-eket vetette föl. Mint fogalmazott: nagyon örült neki, hogy Vona Gábor javasolta, hogy a szövetség közös parlamenti közgyűlést hozzon létre, amivel emelnék az együttműködés gyakorlati súlyát. Kiemelte: a szövetség tagjai az észak-dél irányú infrastrukturális fejlesztésektől kezdve, a fenntarthatóságon át, a nemzetközi érdekképviselet teréig nagyon sok mindenkóben szorosabban és hatékonyabban együtt tudna működni.

alfahir.hu - jobbik.hu

A Jobbik Magyarországért Mozgalom elítéli Donald Trump amerikai elnök döntését.
Köszönjük mindenkinek a szolidaritás kinyilvánítását és az anyagi támogatását.

2017 december