Ígéretekkel tele a padlás

2015-03-23 15:07

A Fidesz mai önfényező sajtótájékoztatójából hiányoltuk annak megmagyarázását, miért marad el Ajka, Tapolca és Sümeg térségének születési arányszáma az országos átlagtól. Talán azért, mert az itt élők a Fidesz-propaganda ellenére nem érzik az egzisztenciális biztonságot, nem találnak munkát, így gyermekvállalás helyett inkább külföldre távoznak?

Arról sem beszéltek, miért nem állították még vissza a tapolcai kórházban a szülészetet-nőgyógyászatot, vagyis miért van az, hogy a tapolcai kórházban csak meghalni lehet, születni nem.

Rig Lajos, a Jobbik jelöltje viszont garancia arra, hogy a megvalósított beruházásoknál a helyi munkaerőt foglalkoztató vállalkozásokat előnyben fognak részesülni, az önkormányzati földeken a gazdálkodást elősegítik, a turizmus pedig fejlesztésnek indul. A Jobbik és Rig Lajos lesz az, aki az Országgyűlésben ismét kezdeményezni fogja az alapvető élelmiszerek és a gyermekneveléshez szükséges árucikkek áfájának 5 százalékra csökkentését, hogy Ajkán, Tapolcán, Sümegen és a térség többi településén ne nyűg és teher, hanem öröm legyen családot alapítani.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

jobbik.hu