Így teljesített a bíróságon a Fidesz-KDNP a héten

2018-09-10 09:11

A hét utolsó munkanapjain kettő, a Jobbikról sulykolt fideszes hazugság bukott meg bíróság előtt.

A Lokál korábban már helyreigazítást volt kénytelen közzétenni azért, mert azt állította Vona Gáborról, hogy kiállt a betelepedési kvóták mellett. Most Habony Árpád szennylapja ugyanezért, mivel ezt természetesen az újabb eljárásban sem tudták bizonyítani, félmilliós sérelemdíjat és perköltséget köteles megfizetni immáron jogerős bírói döntés alapján a Jobbik korábbi elnökének.

Pénteken pedig a kormánypropaganda talán legszánalmasabb reprezentánsa, az Origo sült fel csúnyán azzal a hazugsággal, hogy a legerősebb ellenzéki párt tartozik plakátcégeknek még a választás után is, illetve szabálytalan a választási kampánybeszámolója. Ezért már szerdán Terry Black kedvenc portáljának,  a 888 nevű szennyoldalnak is kellemetlen percei adódtak a most is elsőfokon eljáró Fővárosi Törvényszéken, akikkel a Jobbik akkor törölte fel ugyanezért a padlót az ellenük indított sajtóperben, de az Origo most képes volt még náluk is nevetségesebb, a meghallgatott tanút is megmosolyogtató teljesítménnyel előrukkolni, aminek újfent csak nem lehetett más a vége, mint hogy a bírói döntés immáron megszámlálhatatlanul sokadszor helyreigazítás közlésére és több mint százezres perköltség megfizetésére kötelezés volt velük szemben is.

Jobbik Sajtóosztály

A város fideszes országgyűlési képviselője két hónapja nem válaszol a jobbikos politikus megkeresésére.
A Jobbik és több magánszemély is megelégelték Volner János hazudozásait, és beperlik a volt alelnököt.

2018 november