Híreink

Ilyen csalódottak még nem voltak a fideszesek

2017-12-12 17:15
-A +A
 
Lehetetlen küldetésre készült a Fidesz! Azt akarta bebizonyítani, hogy az egész ellenzék bevándorláspárti, csakhogy ez nem jött össze. A Jobbik ugyanis ismét bebizonyította, hogy a betelepítés minden formáját ellenzi.
 
Staudt Gábor, a Jobbik országgyűlési képviselője kedden sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy a legerősebb ellenzéki párt milyen indokok mentén támogatta a "Soros-terv" végrehajtását megakadályozandó fideszes határozatot.
 
"Lehetetlen küldetésre vállalkozott a Fidesz" - fogalmazott Staudt Gábor, aki szerint, a kormánypárt a határozattal azt próbálta elhitetni, hogy az egész ellenzék bevándorláspárti, köztük a Jobbik is, ezt a hamis látszatot akarták tovább erősíteni.
 
Ez nem jött össze, mert a Jobbik támogatta a határozatot, "ennyi csalódott arcot a Fidesz padsoraiban nem láttam, miközben üdvrivaldásban kellett volna kitörniük, hiszen a második legnagyobb párt is támogatta a javaslatukat" - magyarázta a politikus.
 
Ha őszinték lettek volna a szándékaik, akkor ezt sikerként kellett volna értékelniük - fogalmazott.
 
Staudt Gábor leszögezte: a Jobbik mindig is bevándorlásellenes volt:
 
- a párt ellenezte a határőrség megszüntetését,
- és azóta is az újjászervezését szorgalmazza,
- szavazatával támogatta a kerítés felépítését,
- illetve azt is, hogy a honvédséget is be lehessen vetni a határon.
 
Az ellenzéki képviselő hangsúlyozta azt is, hogy tervszerű betelepítést Magyarországon eddig csak a Rogán Antal által kezdeményezett letelepedési kötvények forgalmazása során láthattunk. Emlékeztetett arra is, hogy előző nap a propagandaminisztert két alkalommal is kérdezte arról, hogy mikor fogják végleg megszüntetni a letelepedésikötvény-bizniszt, azonban erre nem volt hajlandó válaszolni az ötletgazda Rogán Antal.
 
A Jobbik egyébként két módosítóval is élt:
 
- a letelepedési kötvények elutasítását is vegyék be a határozatba, de ezt a kormánypárti politikusok elutasították, azzal az indokkal, hogy ez nem szerepel az Európai Parlament határozatában;
- emellett a Jobbik azt is kérte, hogy a "Soros-tervre" való utalásokat is szedjék ki a szövegből, ugyanis mert Soros-terv sem szerepel egyetlen egy EP-szövegben sem.
 
Staudt Gábor másrészt kiemelte azt is, hogy a Fidesz amúgy is csak szavakban küzd Soros György ellen, a feljelentést is a Jobbik tette meg, igaz ezután kiderült, hogy a magyar hatóságoknak semmilyen bizonyítékuk nincs a Fidesz propagandájának alátámasztására.
 
alfahir.hu - jobbik.hu
 

 

A Jobbik frakció növelte ivóvíz automatáinak számát, amivel ennyi műanyag flakont spórolt meg:

 

Ajánlott cikkek

A munkahelyvédelmi alappal munkahelyek tömegét lehetne megmenteni a későbbi megszűnéstől, tömegeket lehet a segélyezés elől az aktív munkaerő-piacon tartani.

Eseménynaptár

h
k
sze
cs
p
szo
v
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
2020 április