Ismét hazudott a Fidesz "szóvivője", Terry Black

2017-03-20 17:13

Ma a bíróságon kellett megjelennem mint felperes, de a hét alperesből csak hárman mertek eljönni. Sem Terry Black, sem Zuschlag János nem volt ott. Akik megjelentek, azok sem hagyták, hogy fényképezze őket a sajtó. Úgy tűnik, hogy a médián keresztüli üzengetés nagyon megy nekik, de ha meg kell jelenni a bíróság előtt, ahhoz már nincs merszük. Én a kamerák előtt mondtam el, amit kellett, és cáfoltam az aljas hazudozást.

Hozzáteszem, hogy mérhetetlenül rangon alulinak tartom, hogy a legerősebb ellenzéki párt vezetőjeként ilyen aljas rágalmakkal kell foglalkoznom, és hogy a családom tagjainak is el kell ezt viselnie. De tudom, hogy ez nem másról szól, mint Orbán Viktor beteges hatalommániájáról, aki gyáva, ezért az ellenfelével nem vitát folytat, hanem ráküldi a médiáját, a zsoldosait és a dögevőit. 2018-ban vége lesz ennek is.

Alább mellékelem a mai tárgyalás idézését, mivel a Habony-média képes még a hazugságaival kapcsolatos perekről is hazudozni.

A bejegyzés ide kattintva olvasható.

"A magyar demokrácia a következő időszakban fog eldőlni."
A Jobbik szerint lehetővé kellene tenni a levélben történő szavazást a külföldön élő, de magyarországi lakcímmel rendelkezők részére is.

2017 december